Prebrutalni, u El Chapu 100 ubistava po epizodi. Ko dobar dan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo udješ na sajt kaotic i vidiš gadosti, iz dubine duše mrzim i kartele i sve te južnoamerikance. Koja su to odsecanja ruku i nogu, seku kožu, neke najveće gadosti koje padnu čoveku na pamet. Klošari jedni.
To nisu ljudi to su zveri. To ubija od 10-12 godine.
Spoilerekstremno uznemirijuć sadržaj https://www.kaotic.com/mediaSearch?search=cartelLast edited by Cassius Clay; 01-09-20, 14:23.
Comment
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostElite nije preporuka, Elite sam u tom trenutku gledala, to su 2 razlicite stvari
Dark je odlicna serija, samo treba malo ukljuciti sive celije, jbg. nije za svakog.
To sto je tvoj post ne znaci da mozes da mesas babe i zabe, tema je serije.
Ne brini ti za moje sive celije, serija je bzvze i zaboravice se koliko juce...
Dobro, necu mesati babe i zabe3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostSad sam video post...idealna za ovo doba godine....ako to nije preporuka,onda ne znam sta je.
Ne brini ti za moje sive celije, serija je bzvze i zaboravice se koliko juce...
Dobro, necu mesati babe i zabe
Ja nemam nikakv problem da kazem da gledam i takve serije...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa jesu te serije idealne, ne razmisljas. mozak na ispašu.
Ja nemam nikakv problem da kazem da gledam i takve serije...
Elite nije preporuka, Elite sam u tom trenutku gledala, to su 2 razlicite stvari
Dark je odlicna serija, samo treba malo ukljuciti sive celije, jbg. nije za svakog
Losmi gledaj spansku Toy Boy to je za tebe. Ja sam svukao prvu sezonu pre 2 meseca na Netflixu za 3 dana3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by limun View PostJel gledao neko dansku seriju Broen (The Bridge)?3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by limun View PostJel gledao neko dansku seriju Broen (The Bridge)?
Pisali smo ovde dosta o njoj, pratili poslednju sezonu "live".
Dansko-svedska inace, odlicna serija.
Zar nisi ti skoro ovde pitao za nju?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Samo Saga Noren, moja sestra.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostSamo udješ na sajt kaotic i vidiš gadosti, iz dubine duše mrzim i kartele i sve te južnoamerikance. Koja su to odsecanja ruku i nogu, seku kožu, neke najveće gadosti koje padnu čoveku na pamet. Klošari jedni.
To nisu ljudi to su zveri. To ubija od 10-12 godine.
Spoilerekstremno uznemirijuć sadržaj https://www.kaotic.com/mediaSearch?search=cartel
Ima i u seriji prikazano koliko rano krecu da regrutuju decu kad je rat u toku, dakle stalno.sloboda ili ništa
Comment
-
Ružno je i što mi to gledamo i što se klinci lože. Ko zna koliko je ljudi svirepo ubijeno.
Italija je drugo, tu strada samo ko se mača lati uglavnom.
A ovi idu random i muče, iživljavaju se, imaš nekih što kažnjavaju silovatelje, pa čega sam se nagledao pakao.
Drugar mi jedan uvek šalje kartele na fb, ima jedan sa Haitija klip u onim kolicima u čemu se kod nas teraju drva, iskasapljeni ljudi.
Mi nismo svesni na kakvoj planeti živimo.
Samo umemo da seremo o našim mukama i da kuakmo što nismo kao Nemačka. A tamo nede isto neki ljudi sa osećanjima budu zapaljeni, silovani, iseckani na putu s posla, iz prodavnice, etc
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJel ima neko da nije gledao
Pisali smo ovde dosta o njoj, pratili poslednju sezonu "live".
Dansko-svedska inace, odlicna serija.
Zar nisi ti skoro ovde pitao za nju?
Cesto tako pretrazujem neke top liste i ona je uvek tu, ali nikako da se nabedim da skinem, nesto mi mnogo mracan onaj trailer.
Tnx i Urketu i Losmiju.
Comment
Comment