S obzirom da je uključen Gareth Evans, u najgorem slučaju ima jako dobru akciju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa nije kraj serije, zato su i ostavili tako, da mogu nju da ubace sledece sezone
Sad na Netflixu gledam neku Lovesick, 25 minuta epizoda, lik ima hlamidiju i obavestava sve bivse engleska je serija, humor poprilicno dobar, meni se makar svidja3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTanko je ovo Lovesick...al ajdehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostGotov Homeland sjajna poslednja epizoda...lepo su je završili
Nedostajaće mi luda Keri, fenomenalna je bila....
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostGotov Homeland sjajna poslednja epizoda...lepo su je završili
Nedostajaće mi luda Keri, fenomenalna je bila....
Peter Quinn mi je zvanicno omiljeni lik u istoriji svih serija. Kakav vojnik Mucno mi samo da gledam ove scene gde se pati jer smo vec stigli do 6. sezone...
Jedva cekam da vidim kako su uradili poslednju sezonu, cujem da je odlicna.
Comment
-
Ako budete nesto detaljnije komentarisali Homeland, stavljajte u spoiler jer se ja tek sad spremam da pocnem da gledam poslednju sezonu.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa sa gospodjom krenuo iz pocetka, njoj prvi put
Peter Quinn mi je zvanicno omiljeni lik u istoriji svih serija. Kakav vojnik Mucno mi samo da gledam ove scene gde se pati jer smo vec stigli do 6. sezone...
Jedva cekam da vidim kako su uradili poslednju sezonu, cujem da je odlicna.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJa sa gospodjom krenuo iz pocetka, njoj prvi put
Jedva cekam da vidim kako su uradili poslednju sezonu, cujem da je odlicna.
Koliko mi je Brody bio antipatican, toliko mi je Quinn gotiva...
Ja zgotivio i Jevgenijasigpic
Comment
-
Prosle nedelje je na SyFy kanalu isao BSG maraton. Ja sam odgledao koliko sam mogao I dalje mislim da su seriju mogli zavrsiti pocetkom trece sezone i da bi tako bilo bolje... znaci taman nedje na pola kad se uzme broj epizoda. Super je serija bila i nakon toga, ali su na polovini dostigli peak.
Number Six
Comment
-
Originally posted by Skeletor View PostProsle nedelje je na SyFy kanalu isao BSG maraton. Ja sam odgledao koliko sam mogao I dalje mislim da su seriju mogli zavrsiti pocetkom trece sezone i da bi tako bilo bolje... znaci taman nedje na pola kad se uzme broj epizoda. Super je serija bila i nakon toga, ali su na polovini dostigli peak.
Number Six
Comment
Comment