Hahahghgahgahaghgahaghahahahhah carski
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Arnel.S View PostThe Young Pope
The New Pope
The Best of Youth
Cracker
Generation War
Utopia
State of Play
The Knick
Forbrydelsen
Bron/Broen
Broadchurch
Sharp Objects
The Night Of
Hannibal
Luther
Dekalog
Berlin Alexanderplatz
Scenes from a Marriage
Planet Earth
Planet Earth II
Blue Planet II
Seven Worlds, One Planet
Dynasties
Our Planet
Happy Valley
Taboo
Ozark
Dark
Ófærð
Succession
My Brilliant Friend
Curb Your Enthusiasm
Louie
After Life
Redom
Ali, ja bih iz ove liste izdvojio "Utopia", vizuelno nije slicno nicemu sto sam do sada gledao, i muzika je strava, sve preporuke.Last edited by mark !t zer0; 09-04-20, 17:16.sloboda ili ništa
Comment
-
hvala Arnel.S, gledao sam dosta sa ovog spiska ali ima stvari za koje nisam ni čuo Probraće se nešto....
Počeo sam Babylon Berlin, svidja mi se za sad....Elite sam završio, klasična teenage serija, ali ja je gledam i dalje
The Man in the High Castle pogledao dve sezone, treća mi stoji na lageru već duže od godinu dana, nikako da se nakanim da nastavim....sigpic
Comment
-
Izasla je i 4. koja je i poslednja, meni su ostale jos 3 epizode.
A Elite je savrsena serija za ovo dobahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by mark it zer00000000000000 View PostBron/Boen, Taboo, Ozark, Planet Earth I i II, The night of, Hanibal, to sam gledao, sve top.
Ali, ja bih iz ove liste izdvojio "Utopia", vizuelno nije slicno nicemu sto sam do sada gledao, i muzika je strava, sve preporuke.sigpic
Comment
-
Zavrsavam The Affair seriju danas...
Sta znam, bas dobar pocetak, neobicna atmosfera i prica. Prve 3 sezone su dobre, a ovo u petoj je skandal. Ubacili su sve aktuelne socioloske probleme. Crnce i njihove poteskoce, homoseksualce, ucenjivanje slavnih oko seksualnog zlostavljanja... Mislim sve su to bitne teme, ali veze nemaju sa onim sto je serija zapocela.
Dobri su likovi, kazem odlicna neka atmsofera na pocetku i posle potop solidan. Cuo sam da ima super kraj, ali vise od 6 7 ocenu ne moze da dobije. Steta
Pocinjem ponovo Homeland, brzo mi treba visoki kvalitet a sve sam pozaboravljao
Comment
-
Afera se izgubila u jednom trenutku, malo su lutali i to nije bila ta serija, ali je kraj ipak ok, makar meni.
Homeland cekam da izadju sve epizode i onda da ih odgledam.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Auuuu 'Better Call Saul' je čisto uživanje. Hedonizam.
Odlagao sam dugo vremena seriju nakon odgledane prve sezone, i konačnon krenuo. Pravo vreme. Juče odgledao celu drugu sezonu, a treća možda strada danas. To je taj BB vibe, ta kamera, ti likovi.. Baš lagana, fenomenalna serija.
'S'all good, man!Last edited by mark !t zer0; 14-04-20, 17:54.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer00000000000000 View PostAuuuu 'Better Call Saul' je čisto uživanje. Hedonizam.
Odlagao sam dugo vremena seriju nakon odgledane prve sezone, i konačnon krenuo. Pravo vreme. Juče odgledao celu drugu sezonu, a treća možda strada danas. To je taj BB vibe, ta kamera, ti likovi.. Baš lagana, fenomenalna serija.
'S'all good, man!
Comment
Comment