Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gleda li neko novu seriju na prvoj "Igra Sudbine"?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pogledao sam i 2. epizodu Ubice moga oca 4 na portalu nova.rs i mogu reći ni da Predrag Antonijevic i Nataša Drakulović ne znaju ko je ubio Milete i Milicu, a kamoli Aco i Mirko da znaju.
I da, još im Lepa Brena fali, prvo je pevao sin pa sad snajka, još samo ona.Last edited by Tarantula®; 07-03-20, 12:10.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostPogledao sam i 2. epizodu Ubice moga oca 4 na portalu nova.rs i mogu reći ni da Predrag Antonijevic i Nataša Drakulović ne znaju ko je ubio Milete i Milicu, a kamoli Aco i Mirko da znaju.
I da, još im Lepa Brena fali, prvo je pevao sin pa sad snajka, još samo ona.
A ono snajka? A sve da pitam koja je : )))
Pa i nije neka, i sto sve ove pevaljke u tom zapevanju imitiraju Sesili...ojh!
Gledala sam samo prvu ep, i naravno ocekivano pad u ionako daleko od kvalitetne neke serije. Ali bicu mazohista ovoga puta, mada me svi nerviraju, osim Stanica [emoji41]sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
The OutsiderThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSerija je blagi uzas, jedva sam pogledao do kraja.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSranje, znaci smoricu se ubrzo. Nemam pojma, pocetak me je barem kupio zbog svih tih razlicitih zivotnih prica. Nije da kazem da je serija vrh, samo nisam ocekivao da ce mi biti interesantna zbog cega sam je odlagao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
https://www.imdb.com/title/tt8332438/
Sad zavrsio prvu szonu, dobra serija, radi se o prenosenju droge preko Atlanskog okeana..iz Meksika do Ita..i sav haos sta to nosi samo zbog jedne posiljke...
Urke je poludeo za ovom serijom, preporuke, po meni je bas dobra3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment