Citaj knjige, pizda ti materina!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostJbt ja odigrao samo prvi grad fazon u witcheru i batalio zbog stresne Fife...
Ne znam sad da gledam seriju ili prvo da zavrsim igricu
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostSve sto ce se desavati u seriji ce biti radnja iz knjiga koja je smjestena u vrijeme prije dogadjaja iz video igara. Sto znaci da ce ti video igre biti mnogo zanimljivije ako si procitao sve knjige.
Comment
-
Nema nijedan jedini tamnoputi lik u knjigama... a evo u seriji su vilenjaci, cini mi se, tamnoputi Onda i jedna od sorserica bjese tamnije puti... i to Triss Merigold. Pa bukvalno od svih likova su nasli nju da drugacije predstave. Totalna glupost.
Pitam se ko ce biti peder... Cahir? Regis? Vilgefortz... mozda Yarpen? Ili nam mozda svima bace curveball pa to bude Dandelion
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostJos ako ugaze GoT ovom serijom
Nadajmo se najboljem.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Origin
Drugar mi preporucio pre par dana I nisam se pokajao sto sam ga poslusao. Ako volite Aliena I ovo ce vam se dopasti.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Obratite paznju na "His Dark Materials", krenulo je na HBO, prva epizoda je ok. Secam se da su mi knjige bile jako dobre kada sam ih citao pre 15-ak godina
Originally posted by Powerslave View PostNema nijedan jedini tamnoputi lik u knjigama... a evo u seriji su vilenjaci, cini mi se, tamnoputi Onda i jedna od sorserica bjese tamnije puti... i to Triss Merigold. Pa bukvalno od svih likova su nasli nju da drugacije predstave. Totalna glupost.
Pitam se ko ce biti peder... Cahir? Regis? Vilgefortz... mozda Yarpen? Ili nam mozda svima bace curveball pa to bude Dandelion
A "peder" je Ciri
Comment
Comment