Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dark
SpoilerJonas, pa sta li mu se sve desilohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Vidim slabo ovde ima horor fanova. Ali eto da bacim komentar da Scream sezonu 3.
Dobra sezona sa dobrim zapletom na kraju. Sad i da ne otkrivam previše možda neko i pogleda, a ako ima fanova filma Vrisak onda preporučujem. Treća sezona je zasebna priča, u prve dve sezone nije bila originalna maska, u trećoj jeste. Tako da može i samo treća sezona da se pogleda ne bi mnogo propustili.
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
-
Auu prijatelju da nisi gledao Gomoru. Ciro najjaci lik3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostA zanimljivo je da je ova zadnja sezona puno manje brutalna a jednako dobra ako ne i bolja.
Spoilerdobije metak u stomak a trudna... Možda nije kao sa klincima brutalno, Tonino Spiderman, O'track,Danielino i Konte scena, ali nije ni boza
Comment
-
https://m.filmaffinity.com/es/movie.php?id=439775
Ne znam da li je neko već prokomentarisao, ali eto, odgledala juče, pa da napišem i ja koju.
Interesantna jeste, ne može se reći da nije, ali generalni utisak je: čemu ovo? Šta je pisac hteo da kaže?
Ipak, eto, osim besmislenog filmskog scenaria, moram da prokomentarišem i pozitivne elemente, a ima ih mnogo.
Kao prvo, fantastična podela, ne mogu da izaberem omiljeni lik pošto su svo četvoro ekstra u svojim ulogama, a način na koji se njihova sudbina isprepliće i navodi na odrastanje, promenu i uzdizanje je interesantno odradjena i što mi je najvažnije, uverljiva.
Dopada mi se razvoj likova, volim kad me zainteresuju do te mere da poželim da otkrijem, shvatim i razmišljam o njima mnogo više od prikazanog, u ovom slučaju je tako i bilo.
Atreco, lokacija pa i životinje - bajkoviti, romantični, detinjasti, divlje prelepi - baš kao i likovi (ali samo na prvi pogled, pošto im se narav produbljuje u veoma realne, čak i surove crte).
Ipak, svi ovi sadržaji u seriji kriju neko dublje, skriveno značenje koje verovatno gledalac treba da prilagodi samom sebi (ili je meni potrebno da u tako nešto verujem da bi serija dobila neki smisao). Lično, sasvim mi je besmisleno ostati isključivo na toj religiozno-mističnoj suštini priče koja za mene ne predstavlja apsolutno ništa, jedino da je shvatim kroz neko drugačije značenje i analizu.
Po meni, glavna tema je odrastanje, životni put, ponekad veoma bolan, ka odrastanju. Samoća, (ostrvo koje ipak nije sasvim odesčeno od kopna, ipak uvek postoji neka nit... roditelji, porodica i prijateljstvo), vera, bila to hrišćanska religija ili nešto sasvim drugo, traganje za stazom života, uz osvrtanje na prošlost... Za mene definitivno predstavlja odrastanje, sad ko će znati"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Newness ok film. Lagan, mladje generacije se mogu pronaći u nekoj sceni, u nekom delu, verovatno.
Za taj žanr je ok film i lepo prikazuje neke stvari.
https://m.imdb.com/title/tt6408226/
Comment
-
Dajte neke predloge? Necu horor, komedije I akcione.
I jos pogresim temu, ne treba mi nista ondaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
It's Always Sunny in Philadelphia
The Office
Brooklyn Nine-Nine
Barry
Veep
BoJack Horseman
Nathan for You
The Good Place
Rick and Morty
Community
Arrested Development
Curb Your Enthusiasm
You're the Worst
Archer
Parks and Recreation
30 RockDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Odgledala sam Dark, genijalnohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Si skontala na kraju bilo sta3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment