Upravo sam odgledao Deadwood: The Movie. Nevjerovatan osjecaj ponovo vidjeti sve njih u Deadwoodu. Kako su svi omatorili Ne bi ovakav projekat bio moguc da nisu glumci svi od reda jedva cekali da se vrate u te uloge. Steta sto Powers Boothe nije pozivio malo duze da doceka ovo. Falio ie Cy Tolliver On i jos Silas Adams, ali jbg Titus Welliver nije mogao prisustvovati snimanju zbog obaveza oko snimanja Boscha. Kakve samo glumcine ponovo na okupu.
Moram priznati da mi je u toku filma za malo krenula suza vise puta Kraj me je dokusurio
Ian McShane, kakav otac Rodio se majstor za ovu ulogu.
Naravno, i ako bi bilo bolje da je HBO smrdljivi pustio genija da snimi i tu poslednju, cetvrtu sezonu.. bolje i ovo nego nista. Ovaj film je savrsena oda Deadwoodu i ljubavno pismo svim nasim omiljenim likovima. I fantastican podvig koji se izgleda jedino i mogao desiti 13 godina nakon sto je serija prekinuta. Jos kad se uzme u obzir da Milch boluje od alchajmera i da mu je ovo bila poslednja prilika da nam pokloni kraj.
Vidim da je skor na RT 96%, nakon 54 kritike. Stvarno impresivno.
Sto se mene tice 10/10 i jedno veliko Sjutra moram ponovo gledati.
Moram priznati da mi je u toku filma za malo krenula suza vise puta Kraj me je dokusurio
Spoiler
Ian McShane, kakav otac Rodio se majstor za ovu ulogu.
Naravno, i ako bi bilo bolje da je HBO smrdljivi pustio genija da snimi i tu poslednju, cetvrtu sezonu.. bolje i ovo nego nista. Ovaj film je savrsena oda Deadwoodu i ljubavno pismo svim nasim omiljenim likovima. I fantastican podvig koji se izgleda jedino i mogao desiti 13 godina nakon sto je serija prekinuta. Jos kad se uzme u obzir da Milch boluje od alchajmera i da mu je ovo bila poslednja prilika da nam pokloni kraj.
Vidim da je skor na RT 96%, nakon 54 kritike. Stvarno impresivno.
Sto se mene tice 10/10 i jedno veliko Sjutra moram ponovo gledati.
Comment