Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Tarantula®; 19-04-19, 13:41.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
-
Thelma
https://www.imdb.com/title/tt6304046/
Prica se vrti oko tinejdzerke kojoj se iznenada desavaju misteriozni napadi nalik epilepsiji koji pocinju da uticu na sve ljude oko nje.
Jedina zamerka je mozda sto traje duze nego sto je potrebno, sve ostalo je kako treba. Preporuka
Upozorenje za epilepticare - film sadrzi nekoliko scena jakog trepcuceg svetla.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Sto se tice GoT-a, poslednja šansa da napravite tabelu smrti iz sledećeg šablona, imate fore do večeras
Spoiler
Preživljava Umire Vladar Westerosa Jon Snow Bran Stark Sansa Stark Arya Stark Daenerys Targaryen Tyrion Lannister Varys Theon Greyjoy Yara Greyjoy Davos Seaworth Jorrah Mormont Grey Worm Missandei Tormund Giantsbane Edd Tollett Brienne of Tarth Podrick Payne Gendry Berric Dondarrion Sandor Clegane Melissandre Samwell Tarly Gilly Lyanna Mormont Robin Arryn Meera Reed Zmaj Drogon / Zmaj Rhaegal / Jaqen H'ghar Hot Pie Cersei Lannister Jaime Lannister Euron Greyjoy Bronn Qyburn Gregor Clegane Night King Niko od navedenih / /
Tarantula, Olja, kronos i belgrade_owl, još uvek vam fali Edd Tolett u tabeli, ne prosipajte bodove džabeLast edited by s_hyperion; 21-04-19, 12:44.
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View Post
Sto se tice GoT-a, poslednja šansa da napravite tabelu smrti iz sledećeg šablona, imate fore do večeras
Spoiler
Preživljava Umire Vladar Westerosa Jon Snow Bran Stark Sansa Stark Arya Stark Daenerys Targaryen Tyrion Lannister Varys Theon Greyjoy Yara Greyjoy Davos Seaworth Jorrah Mormont Grey Worm Missandei Tormund Giantsbane Edd Tollett Brienne of Tarth Podrick Payne Gendry Berric Dondarrion Sandor Clegane Melissandre Samwell Tarly Gilly Lyanna Mormont Robin Arryn Meera Reed Zmaj Drogon / Zmaj Rhaegal / Jaqen H'ghar Hot Pie Cersei Lannister Jaime Lannister Euron Greyjoy Bronn Qyburn Gregor Clegane Night King Niko od navedenih / /
Tarantula, Olja, kronos i belgrade_owl, još uvek vam fali Edd Tolett u tabeli, ne prosipajte bodove džabe"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Pocela sam da gledam La casa de papel, super je serija i skoro je i zavrsavam, ali sad mi je prvi put bila bas glupa scena
SpoilerKad se Tokio vraca u fabriku na motoru, milion pandura okolo, nijedan da je pogodihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Trapped II sezona obecava, nastavlja u istom ritmu i kvalitetusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostDa li je neko gledao obe sezone Vavilon Berlina? Ako je neko gledao, interesuje me njegovo misljenje tj. poredjenje sa Senkama nad Balkanom. Hvala.
Gledam juce Zigosane, iako iskreno ne znam sto gledam, bas je bzvz postala, mada nikada i nije bila nista vise od kvalitetnije sapunice, a valjda ko ce sa kim na kraju i ko ce da dobije po nosu (posto se to uopste ne zna sada)...
I u epizodi scena izlozba nekog fotografa, a fotke sa seta Senki. Eto samo to.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nikad nisam kapirao to ludilo u vezi te serije GOT. Odgledao sam prvu epizodu i bas me nista nije privuklo da nastavim i dalje da gledam. Jedino mi je neko logicno objasnjenje da su ljudi kvarljiva roba, pa da tako i vole ove formate sodome i gomore umotane kroz seriju ili film gde se ne zna ko to koga...
Evo zato predlog za jednu stvarno dobru seriju
Comment
-
Svaka cast Dekarde, i posle titule ABA ti dolazis ovde cak da bi napisao komentar ravan osnovcu ili bar temi PomracenjeDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ko je spominjao bilo koje takmičenje i bilo koji klub? Ali lepo što si nam otkrio šta te tišti. A sad nazad na debatu ko će umreti ko će ostati živ.[emoji23]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment