Vucko, jesi li gledao Creed 2?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostPretpostavljam da ti se svideo Moram da odgledam sto pre, Vigo i Mahershala moraju da se ispostuju.
Za koji se troumis?
Cold war, Can you ever forgive me i BlackkKlansman. Skinuta sva tri, samo da play >>>
Mnogo je sladak Green book, ali isprican iz lakseg ugla, videces kada budes gledao o cemu pricam, a meni je to bas prijalo.
Malo mi je dosta teskih rasnih tema.
I naravno Vigo mojesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostCold war, Can you ever forgive me i BlackkKlansman
Mnogo je sladak Green book, ali isprican iz lakseg ugla, videces kada budes gledao o cemu pricam, a meni je to bas prijalo.
Malo mi je dosta teskih rasnih tema.
Malo je smarao Spajk Li sa nekim stvarima koje su toliko ocigledne i bez njegovog preteranog naglasavanja, pa je eto malo budjav ukus sto se toga tice.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSta cekas sa kecom?Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
A to je Spajk Li, voli on tako malo
Dobila sam vec od Erika sve preporuke da ga gledam, jos ja gotivim Drajvera jako, odlican je.
Ta tri da pogledam i misim da sam zavrsila sa Oskarom, eventualno neki jos vanengleski mozda, tu cekam Hearta, ne znam da li je pisao nesto.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Da, Spajk klasican smarac
Slazem se za Adama, mnogo gotivan glumac. Ne znam da li volis takve filmove, ali preporuka za Logan Lucky. Isto laganica film.
EDIT: Ja jos Green Book i Vice da odgledam i to je to do Oskara, mozda takodje neki vanengleski. Ne gleda mi se Roma uopste.Last edited by Mr. Wolf; 19-02-19, 16:29.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Dobra je Roma, iako sam malo sa... da kazem predrasudama usla u njeno gledanje i razmatranje
Dopala mi se, bas neobican i drugaciji film.
Ako volis malo avangardu, a pri tom prica je obicna, doduse i spora radnja, sto da ne
Ipak je pocetak 70tih proslog veka, razumljivo.sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostUloga Hitlera u Downfallu
Comment
Comment