Originally posted by jakvuk
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mozda treca pa sve do Ragnarove smrti u 4. sezoni. Posle toga pocinje naglo da pada, pogotovo ovaj 2. deo 5. sezone, ovo je uzas.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Meni su sve dobre, ali ja sam ionako fan Ivara od njegovog pojavljivanja. Najviše hejtujem Bishopa Heahmunda. Namerno su pokazali tako jednog hrišćanina, a preko Aethewulfa su pokazali kako prolaze pravi hrišćani u nekim njihovim mozgovima. On je kao pravi hrišćanin prikazan kao najveća majmunčina koja apsurdno umire.
Odlična serija inače.
Meni nije opao toliko kvalitet serije, ali nisam odgledao poslednjih par epizoda. Poslednja koju sam gledao je kada Ivar želi da se proglasi za Boga.Last edited by Cassius Clay; 31-01-19, 19:39.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostA Lagertha najveća da ne kažem šta. Nikada je nisam gotivio. Te neke prkosne žene, fuj. Muškarača.Last edited by kronostime; 31-01-19, 21:49."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment