Noz, Braca po materi(1988) i Apsolutnih 100(2001)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odgledah sinoć A Star Is Born. Oduševili su me svi. Kuper i Gaga pogotovo. Samo mi bedak što nisam stigao u bioskopu da pogledam.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pocela druga sezona Star Trek: Discovery. Prica se vrti oko Spoka.Last edited by kronostime; 18-01-19, 18:19."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostPocela druga sezona Star Trek: Discovery. Prica se vrti oko Spoka.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJel su se totalno pogubili ili pokusavaju da izvuku seriju iz govana?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Wildlife
https://www.imdb.com/title/tt5929754/
Veoma dobar reziserski debi Paula Danoa i sjajna Carey MulliganLast edited by Mr. Wolf; 19-01-19, 01:14.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Odgledah First man... Šta je ono trebalo Šazelu? Baš bzv film. 5/10 od mene. Svaka mu čast kako je uspeo da stvori tenziju u par navrata iako smo svi znali kraj filma, al bas plitak i nepotreban film. Nadam se nekom njegovom malo boljem projektu, kao što su to bila prethodna dva.
Uki, kako se tebi svidela ta naučna fantastika?
Ps. Ves Anderson na cinemax 2.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Mene A Star is Born nije toliko odusevio kao neke, niti shvatam tolike pohvale od strane kritike. Ne kazem da je los, samo je ishajpovan do bola.
Uzima sigurno Oskara za pesmu, a u ostalim kategorijama mu zelim da prodje kao na Globusima.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment