Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by Ljuba90 View PostThe Wire je sigurno najkvalitetnija serija svih vremena
Inace, odgledao sad "A star is Born". Sto se mene tice - film godine. Svaka cast Bredliju za glumu i reziju, a Gaga uradila ono u cemu je dobra.Last edited by Jack; 16-01-19, 22:47.sigpic
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKoji je najbolji srpski film od 1990. do 2000te? Da izuzmemo Munje koje su snimane krajem 90tih koliko znam, i Do koske koji je najbolji srpski krimi film, koji bi to bio? Nisam neki stručnjak za srpske filmove."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostLepa sela mi teška, taj drugi nisam gledao moram gledati, Rane mi se nešto ne svidjaju. Hvala"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostLepa sela mi teška, taj drugi nisam gledao moram gledati, Rane mi se nešto ne svidjaju. Hvala
Oslikava vreme sankcija, bede, inflacije, redova za šećer, mleko, hleb...sve ono što su naši stari prošli i ja kao dete s njima.
Sjajna glumačka izvedba filmskih supružnika, pokojnog Marka Nikolića i izvrsne Vere Čukić.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostLepa sela mi teška, taj drugi nisam gledao moram gledati, Rane mi se nešto ne svidjaju. HvalaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPogledaj ponovo Profesionalca.
PS. Kad smo kod predstava - pogledaj:
- Korespodencija
- Rodoljupci
- Lari Tompson
- Sabllja dimiskija
+ sve sto su Nusic, Stankovic, Sremac.... napisali kao pozorisni komad"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment