Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostJel cuvate vi i belezite ove liste negde?
Deutchland 83, nikad cula hmmm
Ok [emoji818]
Skidao sa torenta sa engleskim titlovima jer exYU prevoda nije bilo u to vreme.
Nemam toliko vremena u poslednjih godinu dana, ali zaslužuje da se ponovo odgleda.
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostVodim ja liste filmova na Letterboxd, mnogo mi je bolji i pregledniji od imdb-a. Orijentisan samo na filmove, sveden interfejs i mogu da vodim dnevnik. Uglavnom samo specificne zanrove, ali sad planiram po zemljama da ih sortiram.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Super je sajt. I mislim da je malo vise filmofilski orijentisan sto se tice user reviewa i ocena, imdb je za mase
Evo mog profila ako jos neko koristi, pa da se izdodajemo
https://letterboxd.com/zdravkelja/
Comment
-
Uh, posluzice leterboxd zbog watchliste iako sam skroz zabatalio filmove. Treba mi neki backup za slucaj da mi se kompjuter sjebe.
Originally posted by Ljuba90 View PostHahahah najjaca sporedna uloga ikada i najbolji sitcom ikada. Gledam ga po drugi put
Comment
-
-
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Na TV-u:
Pink Classic - 18:00 - Double Indemnity - 1944
HRT2 - 22:30 - Goodfellas - 1990
Pink World Cinema - 23:00 - The Piano Teacher - 2001sigpic
Comment
Comment