Prvi zvanični poster. Guess who's back?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sta je to Terminator?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Tarantula View Post
Film zbog koga su pripadnici Vojske Srbije bili prisiljeni da odlaze na teren i ucestvuju u snimanju za svega 1000 dinara dnevnice po vojniku. Dok na mnogim mestima obavljanja duznosti koje se ticu VS manjka radne snage tj vojnika, na hiljade njih ucestvuju u realizaciji Ristovskovog dela koje finansira drzava.
Ophode se prema njima kao da su gamad, Lazar urla na sve oko sebe, sminkerke neprestano dosadjuju akterima i mackaju ih svako malo, nemaju optimalne uslove za rad, trpe pogrdne reci.
Bruka i sramota na sta je spala nasa Vojska.
Nekad je bila cast biti profesionalni vojnik...
Comment
-
Da ne napisa Bane ovo ja bi i dalje mislio da je ovo u sredini zenka a ne muzjak.
A sve mi se cini da i jeste zenka?Last edited by Sandugp; 08-08-18, 16:53.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ti si zenka. A ovo je hemafrodit, toliko popularno danas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kakva je šmekerčina Biković, tek će ga žene dodatno hajpovati posle ovog filma.
Inače, video sam uživo pre jednog derbija onog lika što glumi u Vojnoj akademiji, ne znam kako se zove mrsko mi sad da tražim. Dečko kao klošar najveći, nizak, može se reći i ružan, udješ na sextagram i tamo neke profi slike, pomislio bi momčina.
Ali verujem da je Biković i ovako gotiva, da nije jadan kao ona midžetarija.
Comment
-
Ne znam, odbijam da gledam komunističke falsifikate Bjelogrlića, Radoša Bajića i ostalih..Ni Kusturicu ne gledam. On pravi od nas cigane, Radoš musave seljake, a Bjela ..
Kad mi kažu, znaš, stavio Bjela na kraju da nije po istinitim dogadjajima. Da, baš se neko toga seća.
Mislim, to se dešava svuda u svetu da se naručuju gluposti. Evo "Srpski film" tipičan primer. I još glumci koji su glumeli i ekipa koja je radila ima srpsko državljanstvo Banana država.
Ali Biković je fin momak i ja ga lično gotivim, iako u Rusiji ne bi uspeo da nije Srbin. Moraju oni da pokažu da ima nade i za Srbe u Rusiji, diplomatija se vodi na svim nivoima. Zato biraju najbolje pa plasiraju tamo. Više će i Srba pogledati ruski film i slično. Sve to ima svoje.
Comment
-
Nema vise glumaca kao nekad ali ni pravih filmova gdje bi neko mogao mozda i da se iskaze.Imam osjecaj kao da uzmu i citaju sa papira,prazni pogledi.Kao zombi film da gledam.
Brt kad si gledao Pavla Vujisica recimo koja je to bila prirodnost,nemas osjecaj da gledas film.Toga vise nema.
Comment
-
Generalno je opao kvalitet i snima se sve manje i manje filmova.
Sad je u filmu bitnije da bude jedan homoseksualac, jedna transseksualka ili kako se kaže kao npr u Čitulja za Eskobara, tako te debilnosti, nego da ima sadržaj.
Isto kao Holivud i američki filmovi jedno vreme.
Bilo je bitno samo da mixuješ rasno glavne uloge, crnac i belac, crnac i žut tipa Džeki Čen i onaj, a to što su kurac filmovi to nikom ništa.
Od 90% filmova koji su se snimili 10% valja nečemu. Nekad se zapitam ko daje sredstva.
Evo gledao sam juče horor "Never hike alone".
Pa majku mu njegovu, ja gljuplju stvar nisam video. Koliko je malouman film, a imao je potencijal.
Comment
Comment