Ajde ko je online da mi preporuci neki film. Samo da nije naucna fantastika.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostAjde ko je online da mi preporuci neki film. Samo da nije naucna fantastika."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Da li je ko gledao sve sezone FX-ove serije "The Americans"? Ja sam skoro zavrsio prvu sezonu i nije mi jasan hype oko iste, jer prva je bila u najbolju ruku okej po meni. Da li ce serija vremenom postati kvalitetnija ili da ocekujem neki vid stagnacije ili pad u odnosu na prvu sezonu?
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Johnny Rotten View PostDa li je ko gledao sve sezone FX-ove serije "The Americans"? Ja sam skoro zavrsio prvu sezonu i nije mi jasan hype oko iste, jer prva je bila u najbolju ruku okej po meni. Da li ce serija vremenom postati kvalitetnija ili da ocekujem neki vid stagnacije ili pad u odnosu na prvu sezonu?
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатокаsigpic
Comment
-
OzarkThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Veliki naklon za The Expanse !!! Osecam da ce Amazon da grune veliku lovu u predstojece sezone.
Ceka se da se vidi sta ce Vilnev uraditi sa Dinom..."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Suits...SpoilerNisu isti bez Majka,bez novopcene princeze i mogu progutati
Originally posted by Johnny Rotten View PostDa li je ko gledao sve sezone FX-ove serije "The Americans"? Ja sam skoro zavrsio prvu sezonu i nije mi jasan hype oko iste, jer prva je bila u najbolju ruku okej po meni. Da li ce serija vremenom postati kvalitetnija ili da ocekujem neki vid stagnacije ili pad u odnosu na prvu sezonu?
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатокаsigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostSuits...SpoilerNisu isti bez Majka,bez novopcene princeze i mogu progutati
Odlgedao sve,mogu ti reci da drzi paznju al nece preterano kvalitet porasti,a ni ne opada mnogo,sta znam ok je serija,i sva ta tematika oko nje me zanimala,pa nisam odustajao
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
Comment