Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Originally posted by dekkard View PostŠališ se, je l'? Tolike stranice ispisane ovde o seriji, kako se razvijao plot u prvoj i drugoj sezoni, i kako je u drugoj mnogo kompleksniji, i kako jedva čekamo treću... Pročešljaj temu
Pogledaću baš šta ste pisali.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostPa znamo da se SyFy prihvatio Hiperiona, tako da ja nemam neke nade, pogotovo sto njihov budzet nece biti dovoljan da to izgleda kako treba.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Terror odličan, baš ostavio pozitivan utisak na mene.
Od početka do kraja epizode tu je neka napeta atmosfera, prosto se oseća strah u svakom trenutku. Brutalni uslovi, gde svaka sitnica može da te ubije. Baš što Vladan kaže, survival horror u punom sjaju.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostTuzno je u sta se TWD pretvorio, negde sam na pola ove sezone stao i stvarno ne znam kad cu smoci snage da nastavim.
Meni je neverovatno da nisu okrenuli seriju na malo naučnu stranu. Ok, sukobi i sve, ali uvedeš malo inovacija. Tipa...tamo negde postoji zombi koji se izlečio, ili neki naučnici koji traže lek i slično...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSrki, reci mi samo pošto sam odavno odustao...jel i dalje ona standardna priča, borba između Rikove grupe i neke druge grupe?UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment