Gledao neko The Mist i The Sinner? Izasli mi u predloge
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by zdravkelja View PostNisu toliki imbecili. Bar se nadam da nisu.
SpoilerNe moze Cersei onako da zavrsi, ako imaju imalo mozga, nema sanse. Jaime je ubija i niko drugi.
SpoilerОвде пише да Теон иде с Денерис и Џоном у Винтерфел, а колко знамо на крају седме он иде да ослободи Јару. Тако да се надам да је ово стварно грешка и да неће бити овако. Да Најт Кинг заврши онако
Comment
-
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostZa pirate je jos krs snimak, ali WW ce se gledati.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
To okej, nego kad procitam "krs", ja ocekujem malo bolje od onog CAM snimka I ja cekam uvek BRrip sto se pojavi nekoliko dana nakon ovog WEB.Last edited by Mr. Wolf; 06-09-17, 01:44.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Narcos 3
SpoilerDefinitivno fenomenalna sezona! Ono sto mi je falilo je krvoprolice, jer ga je sa Pablom bilo na izvoz Ali opet ima ova 3ca sezona nesto svoje. Znam da rece na kraju da je zavrsio, ali definitivno ide u Meksiko u 4tu sezonu i iskreno,
kao Pabla, voleo bih da urade 2 sezone za Meksiko. Odusevljen sam serijom generalno i 3ca sezona nikako nece razocarati.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostNarcos 3
SpoilerDefinitivno fenomenalna sezona! Ono sto mi je falilo je krvoprolice, jer ga je sa Pablom bilo na izvoz Ali opet ima ova 3ca sezona nesto svoje. Znam da rece na kraju da je zavrsio, ali definitivno ide u Meksiko u 4tu sezonu i iskreno,
kao Pabla, voleo bih da urade 2 sezone za Meksiko. Odusevljen sam serijom generalno i 3ca sezona nikako nece razocarati.
SpoilerDa li nema onog Amerikanca što je bio partner Penji u prve dve sezone ili ga nisam uočio do sada?
Comment
Comment