Originally posted by Ricma
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Videlo smo u dva navrata da je jaci od Brana, a mislim da lokacija gde ga je Bran spijunirao je ista lokacija gde su se sva desavanja odigravala u prosloj epizodi.Lanac vise kazem odakle je posto je postojalo pitanje njegovog porekla, ali generalno dosta toga se obavlja traljavo kada se sve to poveze i slaba egzekucija.Ceo plot ima previse rupa i nelogicnosti iako se neke stvari mogu objasniti, ali nikako se cela stvar ne moze objasniti jer je previse nebulozna pa izmedju ostalog vazi kako su lanac zakacili za zmaja.Kazem ja da je to jefrina holivudizacija scenarija kada vec nema materijala iz knjiga.
Comment
-
Night King je nekada bio covek (mozda cak i Stark). Koga su Deca Sume pretvorila u Belog Hodaca, da bi se zastitila od ljudi. To je bilo za vreme njihovog medjusobnog glozenja. Tako da on sigurno nije Bren. Medjutim moguce je da je ili bolje receno da ce Bren u nekom stadijumu svog postojanja "otici" u proslost i vorgovari u tog coveka. Pa uticati na njega, kao sto je na Hodora uticao. Ali ako znamo sta mu je Trooka Vrena bricao o tome "da je proslost vec ispisana" i da se u nju ne treba (vrlo je opasno) vracati i cackati bilo sta, onda mi ne ide ta prica nikako. Jedino ako usled nekog veceg cilja bude primoran da to uradi.
To je to moje najsazetije moguce misljenje na ovu temu. Ne znam sta je u tom klipu, nisam ga ispratio. Ali kada ugrabim vremena hocu.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostOd 04:14 odgledaj. To mi nekako bode oko.sigpic
Comment
-
Dobar Dzejmi Lanister, tranformacija u filmu kako odradio top!
http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=nv_sr_3sigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostDobar Dzejmi Lanister, tranformacija u filmu kako odradio top!
http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=nv_sr_3
Sto znaci da je film zaista dobar
Gleddao sam jeste Nikolaj razvalio...sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNight King je nekada bio covek (mozda cak i Stark). Koga su Deca Sume pretvorila u Belog Hodaca, da bi se zastitila od ljudi. To je bilo za vreme njihovog medjusobnog glozenja. Tako da on sigurno nije Bren. Medjutim moguce je da je ili bolje receno da ce Bren u nekom stadijumu svog postojanja "otici" u proslost i vorgovari u tog coveka. Pa uticati na njega, kao sto je na Hodora uticao. Ali ako znamo sta mu je Trooka Vrena bricao o tome "da je proslost vec ispisana" i da se u nju ne treba (vrlo je opasno) vracati i cackati bilo sta, onda mi ne ide ta prica nikako. Jedino ako usled nekog veceg cilja bude primoran da to uradi.
To je to moje najsazetije moguce misljenje na ovu temu. Ne znam sta je u tom klipu, nisam ga ispratio. Ali kada ugrabim vremena hocu.
Uglavnom ljudi sa neta sad povezuju Brana sa Night Kingom zbog te neke fizičke konstitucije tojest što liče jedan na drugog ali opet moguće da su imali neku konekciju baš u ovim putovanjima kroz vreme ali to je malo verovatno.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Za Night Kinga prvog iz knjiga (onog iz vremena Duge Noci) se tvrdi da je bio Stark. Tacnije bio je Lord Comander of the Night Watch (paralela koja moze da se povuce sa trenutnim dogadjajima se verujem mnogima nece svideti , tako da necemo da je povlacimo).
Dok za ovog trenutnog Night Kinga iz serije se blage veze nema ko je i sta je. Mozda je random lik, a mozda je i Stark.sigpic
Comment
-
U knjizi je Night's King, a u seriji Night King. Nemaju veze jedan sa drugim a zbog slicnog imena cesto dolazi do konfuzije medju gledaocima."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostUglavnom ljudi sa neta sad povezuju Brana sa Night Kingom zbog te neke fizičke konstitucije tojest što liče jedan na drugog ali opet moguće da su imali neku konekciju baš u ovim putovanjima kroz vreme ali to je malo verovatno.
Comment
-
Naravno da nemaju veze. U knjigama se cak i ne spominje da Beli Hodaci imaju bilo kakvog predvodnika. Samo se sumnja na tako nesto.
Gang - u seriji nije naglaseno da je onaj random lik koga su Deca Sume pretvorila u prvog Tudjina (Nocnog Kralja) Stark. Ali nije naglaseno ni da nije Stark. Ne zna se uospte ko je on niti bilo sta vezano za njega. Tako da je sve moguce.sigpic
Comment
Comment