Zna se o cemu se radi u 3coj, samo sam se nadao da ce zadrzati jednog od glavnih glumaca, logicno Penja, jer nema zenu i moze na sve to i da svrlja okolo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostZna se o cemu se radi u 3coj, samo sam se nadao da ce zadrzati jednog od glavnih glumaca, logicno Penja, jer nema zenu i moze na sve to i da svrlja okolo.
Jer i sama serija obradjuje dogadjaje kako su se zaista i zbili (uz odrednjenu umetnicku slobodu naravno) tako da Marfija u trecoj sezoni gledati necemo. Sto je i dobro - antipatican glumac totalno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostNzm da li treba da spojlujem da se u premijeri sedme sezone ništa nije desilo vredno pomena, možda
SpoilerSem je krenuo da izvali nešto u knjigama i što smo izvalili gde je onaj papučar kameni.
Nako, pogledao sam trejler druge epizode, izgleda obećavajuće.
SpoilerZnamo da Pseto i Donderion i Toros idu na sever ka zidu u istocnu Morbiju (tako se nekako zove zamak, zaboravio sam), i Tormund ce biti tamo sa Divljanima. Znamo da je Sem izvalio da je pod Zmajkamenom rudnik opsidijana (zmajstala) i pise Dzonu o tome, znamo da se Mormont Dozra leci od Sivih Ljuspi u Citadeli u Starigradu, saznajemo da je i Sersei sklopila takvo kakvo saveznistvo sa Jurinom, i da je Maloprstic konacno nasao rupu koju moze da caprka i poseje seme razdora.
Arja je satrla Freje, Bren je prosao juzno od Zida, takod da imamo odlicnu osnovu za narednih 6 epizoda. Dobar je ovo uvod u sezonu bio. Brz pre svega, sto je i logicno, jer im je ostalo jos samo 15 epizoda da ispricaju celu pricu (7 u ovoj i 8 u narednoj sezoni)sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostAu brate kako ubiše Snowa u prvoj epizodi pa dal je ovaj Martin normalanThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ima li ovde ljudi poput mene, koji nikad ne gledaju trejlere?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostIma li ovde ljudi poput mene, koji nikad ne gledaju trejlere?There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJa, ne volim da mi pola scene otkrije a ne dva I po minutaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostBrate ja maksimalno izbegavam bilo sta da znam o filmu. Imam par ortaka koji znaju kakve filmove ja gotivim, i kad mi nesto preporuce, ne pitam ni koji je zanr a kamoli o cemu se radi ili ne daj boze da pogledam trejler. Inace kad sam trazim film koji cu da gledam, uglavnom skinem nesto od rezisera ili scenariste kog gotivim. Jednostavno odbojno mi je to da gledam film o filmu pre filma. Evo Nolanov Dankerk idem u sredu da gledam, jedva cekam, a ne znam ni ko glumi. Jebiga, nisam mogao da izbegnem i ne saznam koji je zanr i sta da ocekujem.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZnas odmah sta mozes od Nolana ocekivatiOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPenja je kasnije ucestvovao u razbijanju jos nekih ozloglasenih narko kartela, dok se Marfi nakon hvatanja (ubijanja) Eskobara vratio u Ameriku. On je bio totalno posvecen cak ga je cela ta operacija i braka kostala (kao u seriji).
Jer i sama serija obradjuje dogadjaje kako su se zaista i zbili (uz odrednjenu umetnicku slobodu naravno) tako da Marfija u trecoj sezoni gledati necemo. Sto je i dobro - antipatican glumac totalno.
Elem, nisam znao da je Penja nastavio i u realnosti da se bahce sa ovima, da sam znao, ne bih ni brinuo da li ce ga ostaviti i za trecu sezonu, tnx.
Comment
-
Jos nekoliko stvari koje ste svi videli, ali coveku lako promakne:
SpoilerDzinovi utvare - mozemo da zamislimo kakvi ce to fajtovi da budu, aj pobedi plavookog dzina zombija ako mozes - prc.
Onda - Sendor, covek koji se u zivotu jedino vatre plasi - nicega vise - gleda u vatru i sto je najjace vidi vizije iz nje. A to ne moze bas svako, tj mnogo mali broj ljudi je predodredjen za tako nesto.
Juronova flota - lep te jebo - vise brodova od Deneris ima.
I konacno smo videli Zmajkamen u fulu. Do sada smo nesto ranije u Stanisovim scenama imali prilike da vidimo samo delice te masivne, predivne, prestrasne gradjevine. A sada smo ga videli u celosti, pocev od kapije na obali, preko stepenica koje vode ka njemu, do samog zamka.Last edited by Sandugp; 17-07-17, 20:53.sigpic
Comment
Comment