Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
SpoilerI Zak je u suštini ok.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostSpoilerSvi su ok, osim sto nisu..
Niko bezgrešan, čitavo društvo i okruženje zakazalo.
Od roditelja do , škole i prijatelja, ako ih uopšte možemo nazvati.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostUpravo sam dovršila 13 kaseta...
Au , jbt. Baš navodi na razmišljanje, vraćanje filma u nazad...
Na momente je jako mučno...
Bila sam stala kod treće rpizode i posle onog Bojanonog pisanja nastavila...
SpoilerNe zna se ko mi je odvratniji. Ali mi najviše žao Kleja i Aleksa...Zašto baš Aleksa znaćete zašto kada dođete do kraja
SpoilerMislim da neće biti druge sezone, ako su se držali knjige...
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostGdje stigne brze zavrsit od jutro do sada, pa kpliko to traju epizode morati cu i ja pogledat
Ceo vikendŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNajluđe je što su svi sj*bani.
Niko bezgrešan, čitavo društvo i okruženje zakazalo.
Od roditelja do , škole i prijatelja, ako ih uopšte možemo nazvati.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSpoilerNa polovini sam, Klej potpuno nesposoban sa djevojkama, povlacim Aleks nije gej, Markus je.SpoilerNije sem ako misliš na karakternu osobinuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostSpoilerNije sem ako misliš na karakternu osobinu
SpoilerA klej mukica, sve mu se daju na tacni, a on glup. Nume.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNa to je mislio!
SpoilerA klej mukica, sve mu se daju na tacni, a on glup. Nume.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment