Black Sails - sezona tri epizoda pet - tu sam stao i evo sada cu da nastavim.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNajpotcjenjenija serija svih vremena, moze lagano da stane uz rame sa najboljim serijama svih vremena. Imas sve, politiku, ljubavnu pricu, akciju, realnost, izdaju, lojalnost, kodeks, ma bukvalno sve sto trazis od ozbiljne serije. I imas Tobija Stivensa, pozorisnog glumca koji nevjerovatno glumi, koji dominira svakom scenom bukvalno.
U poslednje vreme sve filmove o superherojima sa izuzetkom Doctor Strange, X-Man serijala i Guardians of the Galaxy u kojima sam usput uzivao, gledam malo na silu.Novi Spajdermen me ne interesuje previse a nisam jos ni poledao Amazing Spiderman 2, Deadpool mi je tu i tamo, propustio sam nekoliko poslednjih Marvelovih filmova i nesto ne zurim da ih pogledam.Mozda ce me jedino interesovati novi Avengersi.DC-eva oba filma su prilicno slaba i mislim da je to manje-vise to.Nadam se da nisam nista bitno izostavio.
Nolanova trilogija, Watchmen, prvi Iron Man, par filmova iz X-Man serijala su mi klasa u tom nazovi zanru, sa tim da prvo ide Betmen trilogija sa Bejlom, pa nekoliko mesta prazno.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostFlint jeSpoilergej
Fk that shit bro.
SpoilerBi. Kao u ostalom i tona drugih vrlo zajebanih i zanimljivih istorijskih likova: Aleksandar Makedonski, Gandi, Dzejms Din, Marlon Brando itd itd.
A Rakam je sve sem smradine.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Odakle je ta slika?
Nemanjici?
Jel to Cetkovic il me oci varaju?Last edited by Sandugp; 31-03-17, 11:50.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment