To Vladane volim ove produktivne postove, baš gotivim ove tematike.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Počela pa odustala. Nije loše ako nema šta pametnije, inače nikako kao prvi izbor.
Zanimljivija mi je
http://www.imdb.com/title/tt0362357/
bar prvih par sezona...ako voliš Britance.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View Posthttp://www.imdb.com/title/tt4258440/
Ako neko voli detektivske serije, meni se pravo svidjela. Inace Stellana Skarsgarda jako gotivim.
Izasao top full hd snimak za Mastermindssigpic
Comment
-
Za mene razocarenje epizoda Vikinga, ocekivao sam tu famoznu borbu sto su i nahajpovali, ali ajde barem je Angel Ella bio dobar
Verovatno su skratili sa budzeta za naredne 2 epizode, kad napadaju Wessexa, tamo treba da ima vise scena i vise borbe, nadam se
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
-
Poceo sam da gledam Taboo.
Hardi dominira, ali to je klasika, kada je rec o filmovima ili serijama u kojima on glumi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostZa mene razocarenje epizoda Vikinga, ocekivao sam tu famoznu borbu sto su i nahajpovali, ali ajde barem je Angel Ella bio dobar
Verovatno su skratili sa budzeta za naredne 2 epizode, kad napadaju Wessexa, tamo treba da ima vise scena i vise borbe, nadam se
Sent from my LG-D855 using Tapatalksigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostPonovo me je taj fim podsjetio na Gandolfini-ja. Prosle nedelje sam bio u NJ kod nekih prijatelja pa sam to iskoristio da posjetim "kucu Sopranovih" i cuveni dajner u kojem je Toni ubijen.
Ja na ovo nisam ni pomislio posle zadnje epizode, sad vidim da se širom neta o tome raspravlja(lo). Je l to postoji dokaz za tu tvoju tvrdnju, ili je samo način na koji si ti skontao završetak?
Comment
-
Kroz cijelu poslednju epizodu se provlaci POV iz Tonijevog ugla, pa je i jedino logicno kad se sabere tih nekoliko poslednjih scena i uzevsi u obzir sta se izdesavalo u poslednjih nekoliko epizoda, da je onaj nagli mrak na kraju poslednji POV... tj poslednje sto je Toni vidio jer ga je onaj lik roknuo.
Neka bude da sam ja tako skontao zavrsetak.
Ja kad sam gledao poslednju epizodu nisam ni pomislio da je bilo nesto drugacije tj da je ostao ziv(citaj isplakao se kao dijete kad su se svjetla ugasila)
Sent from my Samsung GALAXY S5.Last edited by powerslave; 20-01-17, 16:43.
Comment
-
Ja mislim da su oni tako zavrsili seriju kako bi to ostalo otvoreno u slucaju da se odluce da ponovo snimaju. U slucaju da ne bude nista od nastavka, uvijek mogu da kazu da je Tony ubijen jer je cijela poslednja epizoda fenomenalno odradjena sa tim POV i onim mrakom na kraju. Nazalost, Gandolfini nas je prerano napustio tako da nikad necemo biti sigurni. I ako mi se cini da je Chase nakon James-ove smrti rekao da je Tony stvarno ubijen na kraju.
Ja sam plakao na kraju serije a bgm sam se vise isplakao kad je Gandolfini umro. Znam da zvuci glupo, ali jbg... nekako se vezes za te ljude. Pojedini glumci i umjetnici, likovi iz knjiga i izmizljeni ljudi imaju u neku ruku jednak uticaj na razvoj licnosti i na zivot pojedinca koliko i ljudi koje licno poznajemo.
Sent from my Samsung GALAXY S5.
Comment
Comment