Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bacite mi neke dobre serije, sve moze samo da nije komedija. Ne znam sta cu od sebe.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBacite mi neke dobre serije, sve moze samo da nije komedija. Ne znam sta cu od sebe.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostVikings
SpoilerKakav kralj glume je bio Ragnar, kakve psihopatske izraze lica i govora tjela, ono nije realno, ja sam ovu seriju zagledao zbog njega
Ivar mi deluje kao odlican glumac, pokusava da glumi Ragnara na neki nacin, ima tu neku psihopatsku facu
Trebali su malo brze zavrsiti sa ubistvom, previse su ga ponizavali...
SpoilerPo meni to i ima poentu to razvlacenje, posto su hteli da ga slome u cemu nisu uspeli i Ragnar je u svemu tome izasao kao pobednik zato sto im nije dao veliku satisfakciju u njegovom ubistvu.
Last edited by Ricma; 02-01-17, 13:00.
Comment
-
-
Originally posted by Erik View PostSamo jedan jedini
SpoilerViper Martel
@Lord Gangara
SpoilerZnao sam ja sta ce da se desi i za Ragnara i za Spartaka, ali u oba slucaja je egzekucija tih scena bila brutalno dobra.Odlicno je to izrezirano, a i fotografija je isto vrhunska.Stvarno ne vidim da li bi mogli puno bolje od toga, tacnije mislim na Ragnara.Uopste nisam zamisljao da ce tako da izgleda njegova smrt, vise sam mislio da ce to sve da se odigrava u dvorcu ili da se to desilo u bici izmedju Vikinga i Saksonaca.Da budem iskren nisam puno zalazio, samo me je interesovalo kako je umro dok ovo ostalo sam vise bio u fazonu da vidim sta je dovelo do toga.
Comment
-
Kad niko ne pise mora dupli.
Uopste nije los ovaj novogodisnji specijal DP-a, jos ubacili mladju Jagodu.Njihov prajm je davno prosao, ali poneki put se bas pokidam od smeha.Svidja mi se sto ovako ima par da kazem likova koji se povremeno pojavljuju, meni su barem pravo osvezenje.Recimo pocetak petog serijala mi je bio smesan zbog Iserekesa koliko je debilan.Novogodisnji specijal gde oni idu za Bosnu mi je neprevazidjen, danas odgledao treci put.Ne odgledah jos 24 minuta, ali naci ce se kroz koji dan vremena za to.
Comment
-
Comment