Kako me ispizdjelo sto je O'Rajli zajebao Dina, lisica je prava. Ali kapiram da ce on sve da prezivi jer se ne veze ni za koga i ni za sta. Gleda samo sebe i ima izlaz iz svake situacije. Ali siroti Bicer, mjesto mu uopste nije tamo, jos zapao kod Arijevca
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostKako me ispizdjelo sto je O'Rajli zajebao Dina, lisica je prava. Ali kapiram da ce on sve da prezivi jer se ne veze ni za koga i ni za sta. Gleda samo sebe i ima izlaz iz svake situacije. Ali siroti Bicer, mjesto mu uopste nije tamo, jos zapao kod Arijevca
Tu sam bas izmenjao strane i to cisto bio uz likove iz nekog sazaljenja, cas uz jedne cas uz druge i sada sam ravnodusan zato sto su govna i Bicer i Arijevci.Tu sada navijam samo za tucu i krvoprolice.
Jbt, ja vec dogurao do pola serije.Ove dve nedelje su mi proletele samo tako.Drago mi je za ishod jedne scene u cetvrtoj sezoni, samo cu toliko reci.
Dosta poznatih glumaca iz serija, najvise iz Zice, tri iz Dextera, Karla iz Scrubsa i gospodja Soprano.
Originally posted by Jax Teller View Post
PS. nije valjda da tek sad gledate OZ
Kada budem gotov sa Ozom manje-vise sam zavrsio sa vrhunskim serijama, na sve sto sam se nameracio sam pogledao.Ostaje mi sci-fi zanr, neke serije bih ponovo pogledao, aktuelne serije i imam jos Forbrydelsen i Community, mada nigde necu da zurim.Znam da su se Oz i Zica pustali na nasim kanalima, ali ja sam uvece picio igre i tv mi je bio na poslednjem mestu sem ako nije bio neki sport.
Comment
-
Gledam kvote za Emije, mislim da je definitivno za mene najveci sok sto je Kit Harington prvi favorit za musku sporednu ulogu, svakako bolje od Tiriona ali da li je moguce da su ostali imali bolje sezone od aktuelnih posto ovo sto je radio Kit meni nije nista posebno, a ne mogu da kazem da ce biti nezasluzeno ako osvoji.Dodela Emija je sad u nedelju.
Moje zelje su da The People vs OJ izdominira Fargo i osvoji Emije u skoro svim kategorijama za miniseriju, Mr Robot osvoji Emi za najbolji scenario(prva epizoda), Robin Rajt Emi za najbolju glavnu zensku ulogu i Emi za Elen Burstin iako joj nece puno znaciti.
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostJel gledao neko seriju Utopia?
Nakon toga Dejvid Finčer (režiser fight club) vodio pregovore sa HBO, hteo je da napravi rimejk za tržište SAD ali su pregovori propali
edit: stavi link slediću put za seriju, sad vidim da ima više serija pod tim nazivomLast edited by saburo sakai; 13-09-16, 20:44."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZavrsih The Get Down, suvi kvalitet. Netflix ulozio 120 miliona dolara, pitanje je sta ce biti sa serijom, 12 epizoda je snimljeno, sest izbaceno za prvu sezonu. Vrhunska, vrhunska serija.
Izasla i prva epizoda nove BBC komedije Our Ex Wife, mnogo dobro.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostBritanska serija, ako misliš na nju, gledao sam, bilo mi je zanimljivo, jake boje, vizualno mi je baš lepo izgledalo, priča tu i tamo zanimljiva, ukinuta je, jbg
Nakon toga Dejvid Finčer (režiser fight club) vodio pregovore sa HBO, hteo je da napravi rimejk za tržište SAD ali su pregovori propali
edit: stavi link slediću put za seriju, sad vidim da ima više serija pod tim nazivomsloboda ili ništa
Comment
-
Ау. Што се глупирају цигани? Одлична им је прича. Немож сад као нема даље.
Ја погледао три, толико има да се гледа онлајн. Нисам скидао у животу серије, али видећу сад, ако не избаце остале 3 до сутра, скидам сигурно.Arise, Serbia!
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Добро је... здрав разум > шке #not
Али први пут видим да једну сезону избацују одвојено, у две године јбт. Па нек одвоје онда сезоне да знамо на чему смо. Мада, шта причам ја кад не знају ни они на чему су.Arise, Serbia!
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment