Skidaj preko vareza, ja sam tamo skinuo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostGledam stare epizode Suits, majko ova Meghan Markle gori sad, al vala gorila je nekako drugacije u prve 2 sezone, iako i sad gori vrhunski
Malo mi se zbog lika gadi, sad čim je vidim deluje mi kao da će joj zasuziti oči za 5 sekundi.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostGledam stare epizode Suits, majko ova Meghan Markle gori sad, al vala gorila je nekako drugacije u prve 2 sezone, iako i sad gori vrhunskiDALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostDa izvineš Akiša meni je ona redhead sekretarica pojam za ženu. Živa vatra.
Goru nisu mogli da izaberu.
Comment
-
Originally posted by Avramovic View PostKako su ishvalili svi taj Suits ovde, a serija nista posebno. Smorila me jako brzo.
Iskreno najvise sam volio seriju The Mentalist, iako sam svjestan da ima puno boljih serija nju sam stvarno gledo sa uzivanjem.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Meni su Suits kul. Zavisi ko šta očekuje od serije. Nema mnogo likova, elementi drame, komedije, sve umereno. Harvey izdominira uvek, Luis je kralj. Najjači lik u seriji. Sa njim sam bukvalno od toga da bih ga ubio, do toga da je kao dete neko.
Džesika ima top usne Dona beveze. Ne znam kako se ko zove od glumaca..
Ja sam isto ovde čuo za seriju. Harvey mi je maestralan.
Comment
Comment