Prvu sezonu koliko znam sve su rijesili, a onda su nastali nenormalni kompromisi i drame. Nije dugacka serija, a vrhunska je.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gleda li još neko Night of, osim Erika i mene?
Počela sam da gledam islandsku http://www.imdb.com/title/tt5038858/ ...obećava.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Prvo super što pričate a drugo niko ovde ne kometariše, pa da pitam... Odlična je.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nisam mislila na tebe, jer znam da je pratiš, a i raspisali se onda posle prve ep., nego ovi ostali, niko ništa... pa da proverim da li imam čudan ukus (mada si mi ti garant da nemam ) ili je nešto drugo posredi.Last edited by miloolja; 02-08-16, 20:07.sigpic
Comment
-
kakve su fazondzije ti iz HBO
naprave neku seriju koja odskače, vestern,sci fi, muzika i ukinu ih posle jedne,dve sezone i onda šta ćemo, ajde da napravimo ponovo jedno te isto
surovi svet šoubiznisa"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View PostOvde nemaju sta da ukidaju, ovo je miniserija, zamisljena kao jedna sezona. Eventualno ce da bude antologija, kao TD. Eventualno."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View Postnisi me razumeo, da bih 10 tih serijica,krimi drama da su carnevale odradili kako valja, dedvud i šta ti ja znam, još sam se ja ponadao da će raditi rimejk jedne britanske serije i to je u startu propalosigpic
Comment
Comment