Aki ne baljezgaj , THE KING IN THE NORTH !!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostSpoilerAko znam, mala prica, drzi govoranciju, a cini mi se treba joj opalit' samarcinu i poslat' u sobu da se igra su lutkama. Bjezi mala casti ti, ne peglaj. Pusti ljude neka pricaju, ja kad sam bio mali nisam sjedio za stolom sa odraslima.
Jel rekla nesto sto nije istina, jeste klinka, ali svaka rec joj bila na mestu. Mala je izgovorila ono sto bi svaki gledaoc izgovorio tim "pic**nim" kucama sto su se tek sad odazvale.Last edited by Scouser; 27-06-16, 15:18.
Comment
-
Arya mi je od pocetka omiljeni lik, evo je sad brutalna. Kontam da ce The Hound biti sledeci na toj listi, osim ako se ona ne smiri u Winterfellu. Mada lista je lista1994 1995 2000 2001 2002 2003 20041997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015sigpic
Comment
-
Mala je izdominirala, moze da prica ko sta hoce, ali je jednostavno jedno veliko osvezenje za ovu seriju. Mislim na malu Mormont naravno. Opasna je.
Tirion i dalje dominira i istorija se naravno ponavljaSpoilerOpet je Lanister Desnica Targerijenu, kao sto je Tivin bio Ludom Kralju
Mocne scene na samom kraju, ali jedna od najsladjih je kadaSpoilerOna vrgava, suvopizda obednica susrece Serseinu osvetu Mogu da zamislim samo sta joj je ser Gregor radio tamo u onoj mracnoj zabacenoj tamnici.
Sersei je naravno opet uspela da izdominira, ali samu sebe. Koliku samo cenu placa ta glupava zena za sve svoje postupke, to nije zdravo.
SpoilerOstade i bez treceg deteta, sada jos samo da dodje Valonkar i da je ubije i da se ispuni njeno prorocanstvo. Valnokar Inace na Visokovalirijskom znaci "mali brat"
Maloprstic sigurno ima nekog keca u rukavu, jer on naravno zeli sve tako da ce sledeca sezona biti zanimljiva pogotovo sto znamo da jeSpoilerNedojebana mala (sve vise i vise ruzna Targerijenka - neka joj neko pocupa obrve, molim producente serije da angazuju kozmeticare ...) konacno krenula kuci. Jos planira brak sa nekim iz Vesterosa, a jalova
inace Aki najvece zakonsko pravo na Zimovrel trenutno ima Bren Stark, pa Sansa, pa Arja.
A sto se tice Dzona, serija nam konacno pokazuje da je onSpoilerSin Lijene Stark i da Ned nije njegov otac, ali nam jos uvek ne govori ko mu je caca. Direktno, ali iz Lijeninih reci upucenih Nedu kada spominje i Robrta, mozemo da skontamo da je Regar Dzonov tata. Eto ga Targerijen sa najvecim pravom na Gvozdeni presto, Deneris mu dodje Tetka.Last edited by Sandugp; 27-06-16, 20:50.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
On i Maloprstic su stalno u pokretu, cas su tamo cas su ovamo.
Sersei
SpoilerNakon njenog krunisanja, odmah sam se setio prve scene u petoj sezoni kod prorocice kada je Sersei bila klinka i kada joj je receno da ce je mladja i lepsa zbaciti s prestola.Ona na osnovu prorocanstva misli da je Mardzori pretnja, a ne Deni.Ona sada garant misli da se resila svih problema, ali je pravo iznenadjenje ceka u sledecoj sezoni.
Comment
Comment