Ooooooo Sojer...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gledam taj koloni celu sezonu da bi na kraju pronasli vanzemaljca u Moto-GP odelu
I am fine ...."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Saburo nema mašteThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Moracu da se konsultujem sa ovima iz Moto-GP podforuma
Salu na stranu,ima Saburo mastu,pa ja i gledam skoro pa sve sto je sci-fi cak do B,C produkcije
Ovde me je ukopalo to sto imaju isuvise praznog hoda,serija smestena u postapokalipticnom okruzenju a ti maltene za 10 epizoda vidis tek par detalja o tudjinima
Ja volim kad se radnja sporo razvija ali ovo je preterano,e sad kao sto Indigo gore napisao,"imaju potencijal samo da ne zaseru"
Mislim da sam zivce igubio posle 5 epizode zato sto me je smorilo vise da gledam kako se vrte u krug oko Sojera
Ovo je sve samo ne sci-fi,porodicna drama smestena u lepom okruzenju,jbt pomislio bi neko da ce svet gore izgledati nakon invazije a ono beverli hils cveta uz par letecih kirbi usisivaca koji ubijaju napacene zemljane
Bila je scena kad onaj klinac ispadne u drugi deo grada i tu su prikazali malo rusevina al to je trajalo max 2min
Oni ako ne rasire pricu,serija se ukida 100%,mene je cudilo da su uopste obnovili za drugu sezonu
Originally posted by l1m4r View PostJel se seća neko od ovih starijih forumasa po godinama filma :"Bill & Ted's Bogus Journey"?
Saburo taj vanzemaljac jel nije Rossi?
Predobroooooo!!!Last edited by saburo sakai; 11-04-16, 16:35."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Znaš ko je tvorac serije pa je i gledaš u skladu sa tim
"Lost" je imala isto dosta praznog hoda, dosta nerazjašnjenih situacija pa je opet bila gledana iz sezone u sezonu. A o kraju serije da i ne pričamo. Stvarno očekujem dosta dobru drugu sezonu a lično ne verujem da će se izglupirati za kraju kao u Izgubljenima.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma znam,al ovde su preterali,nije to jedina serija sa rupama,al ovo stvarno nema smisla
Da nije izlazila dal cetvrtkom ili petkom verovatno bih to ranije iskulirao
Meni uopste ne smeta da je nesto ostalo nerazjasnjeno,ovde je problem taj sto se nista i ne desava
Cekamo drugu sezonu..."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Saburo, ako već voliš SciFi, onda ti preporučujem The Expanse. Jedna od retkih serija ovog žanra da vredi nečemu u poslednje vreme...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nisi pratio Zola,pisao sam o toj seriji i ja
Gledao sam afkors,mislim da sam Vladana bas smarao hahaha da i on gleda,komentarisao sam bas ovde seriju,ne znam kako smo se mimoisli
Madjionicare gledam samo zbog riba afkors
Limeni sve mutav,prvo baci pogled na glumice pa tek onda sprzi torent"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
A dobri su Mađioničari mada mogu duplo bolji da budu u drugoj sezoni.Spoilermalo da smanje fore oko veštica i da budu malo mračniji o biće vrh.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Valjda se dosta odstupa od knjige kolko sam pohvatao
Sutra izlazi poslednja epizoda
Vide li onog lika sto je stalno pod drogama hahahaha,kako se zove bese
Al kakvu sisu ima ona plavusa aa"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Nece to skoro,prvo idu defendersi(obuhvata dzesiku,kejdza,derdevila...) pa tek onda,sad ne znam,mozda cak i luk keidz(prva sezona) ispadne pre nje,ne znam kakva je sudbina Iron Fista,prvo rekose da ce ga raditi,pa su odustali,ne znam sta je do kraja bilo
Ako ti se bas gleda dzesika,mozes skinuti strip "alias" koji je daleko bolji
Opa Limeni,Margica,pazi da ti neko ne upadne u sobu dok drmas cebe"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment