Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostJeste to je ta epizoda
SpoilerA jos sam zaboravio da napomenem da je Deril i izvrsio egzekuciju tipa: strla kroz srce nad zarobljenikom. Poprilicno elegantno i nemilosrdno biggrin: Znaci postavio covek domaci zadatak u tome sta sve moze da se uradi za 2 minuta u poostapokalipticnom svetu
SpoilerU stripu nema Derila,tako da možeš da zamisliš kolko je čudno bez njega..E sad u stripu se otrilike u ovo vreme gde je sad serija stigla(ne dokle je Sandu stigo) pojavljuje se jedan zajeban lik na "našoj" strani i živo me interesuje dal će njega da ubace.U tom pravcu sam nešto skeptičan zato što su u seriju Morganu dali "jaču" ulogu tako da me ne bi čudilo da ovaj izostane,mada njegova uloga je tamo u par navrata krucijalna u nekim situacijama"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by Sandugp View Post
Saburo: I ako nisam citao strip, znam da je Deril lik samo iz serije. Ako te ne mrzi sibni neki link za skidanje serijala u stripu, cisto da se zanimam malo
https://kat.cr/the-walking-dead-001-...t11431655.html
The Walking Dead (001 - 147 + Extras, Variant Covers & Motion Comic) (2003-Ongoing) (Digital) (Zone-Empire+Minutemen-Acan) (- Nem -)
Slobodno možeš da čitaš zato što se dosta razlikuje od serije(po mom mišljenju),jedino mi je Mišon preslikana,ajd u stripu ima nekih eksplicitnih scena 18+ sa njom al ona mi je skoro pa ista i zato mi se čini da će nju verovatno ostaviti da pregura sve do kraja...nego da ne smaram sad mnogo
Ja trenutno čitam sledeće
https://thepiratebay.gd/torrent/1139...n_Plus_Special
http://stephenking.com/darktower/comic/Last edited by saburo sakai; 05-11-15, 15:21."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Hvala saburosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Jbt ja sam zaboravio koliko gotivim Banshee
21+ serija
Job brat poremeceniLast edited by l1m4r; 05-11-15, 23:46.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Iskreno,zabole me,nikad i ne skidam sa njega,to sam video slučajno zato što su na eztv postali taj sajt i nije mi jasno čemu panika,kad skidaš to je to
mislim koga boli uvo dal je neko drugi ako nudi isti kvalitet
na kraju krajeva stvarno ne vidim u čemu je problem,pa milion sajtova ima za skidanje torentaLast edited by saburo sakai; 06-11-15, 14:15."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Zanimljiv kraj Bansheea. tj 3ce sezone. Bas to nisam ocekivao.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment