Sto koristis kao torrent klijent??? Da nije mozda utorrent (mjutorent)??? Taj je najbolji, i najlaksi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNormalno da mozes;)
Obiljezi sta oces klikni ok i to je to,skinuce ti se to sto ti treba samo.
Evo ti odavde pa skini ima masu s/l
http://kat.ph/lost-season-1-5-t2861244.html....
Comment
-
Comment
-
-
-
Originally posted by Vladan View PostNe mora da znaci,vuze automatski pokrece,nema ovako da se izdvoji
Comment
-
Ma imam ja utorrent, ali neku verziju iz 1988 izgleda, hahaha... Hit...Doduse uvek ridzektujem update programa, lenja sam do bola, sve to mene mrzi.
Ili ne znam da ga koristim dovoljno dobro, posto mi nikada nije "iskocio" takav prozorcic. I ne znam kako da bilo sta podesim ako mi sa piratebay-a izadje magnet link koji me vodi direktno do programa, sta ja tu mogu da podesim? Objasnite mi.....
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostPa to samo ako podesis da ti bude automatski, po defaultu je ovako ja msm, mada taj nisam nikad koristila, pa ko to jos skida, ima sig ili utorrent ili bittorrent a na tim je isto ovako.
Ma poslao sam joj link za utorrent,njega koristi,mali zelenisigpic
Comment
-
-
Originally posted by dreamy View PostMa imam ja utorrent, ali neku verziju iz 1988 izgleda, hahaha... Hit...Doduse uvek ridzektujem update programa, lenja sam do bola, sve to mene mrzi.
Ili ne znam da ga koristim dovoljno dobro, posto mi nikada nije "iskocio" takav prozorcic. I ne znam kako da bilo sta podesim ako mi sa piratebay-a izadje magnet link koji me vodi direktno do programa, sta ja tu mogu da podesim? Objasnite mi.sigpic
Comment
-
Daj ne zajebavajte me. Samo za utorrent sam znala, njega imam na drugom kompu i Vladan mi je poslao link pa ga imam i na ovom.
Verovatno mi je podeseno na automatski, ne znam zaista u cemu je problem. Ja downloadujem torent najnormalnije, ubacim ga u program najnormalnije, i to je to. Uvek sve bude u redu, nikada nisam imala problem. Samo nisam znala za ovu opciju da mogu da cekiram sta hocu, a sta ne. Doduse jos uvek ne znam kako to da izvedem jer se svi pravite pametni, a niko da objasni sustinu
I ne idem JA na magnet link, meni sajt ne dozvoljava da skinem torent, samo me presalta na magnet link i program ga direktno otvara. A sa kickassa kad skidam, onda sve moze, ali opet taj prozor nikada videla nisam.....
Comment
Comment