Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ta serija The 100 i nije nešto posebno gledana u SAD.
Na listi od 181 tv emisije/serije u prvoj sezoni je bila na 150. mestu (2013/14).
Druga sezona je bila još lošije gledana, pala je na 157. mesto.
Izvor: (Deadline.com) - Full 2013-2014 TV Season Series Rankings
Izvor: (Deadline.com) - Full 2014-15 TV Season Series Rankings: Football & ‘Empire’ Ruled
Last edited by Jaqen Hghar; 23-10-15, 00:42.
Comment
-
Last edited by l1m4r; 23-10-15, 00:46.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Završih sinoć sa 2 sezonom The 100. Meni je još bolja nego prva. Jednostavno te tjera da gledaš epizodu za epizodom. Plus što reče jedan član, odličan im je izbor glumica. Mada završetak je nekako loše odrađen, pojavom one digitalne likuše. Treća sezona bi trebala izaći sredinom 2016, to tada će vjerujem popraviti neke stvari.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
I dalje ne mogu da verujem da je ta serija dobila Zlatni Globus pre Breaking Bada.
Sto opet dovoljno govori kolika je ta dodela(barem serijski deo) sprdnja.Od pet ZG, dva nisu zasluzili.Posle ta nagrada ima prioritet u odnosu na Emije.More like charity organisation.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostLadno je izašlo na netu svih 10 epizoda treće sezone Da Vinčijevih Demona.
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ja sam odolevao ovih par godina, i onda sam u poslednjih nekoliko nedelja odgledao prve 2 sezone.
Zabavno je, ništa epohalno.
Istorijska fikcija.
Originally posted by Ljuba90 View PostOdgledao 6 epizoda Homelanda i mogu samo da kazem da sam odusevljen
Međutim, ono što sa sigurnošću mogu da potvrdim, i pored samo 2 epizode,
i 2. sezona serije "Fargo" dominira,kao i prva sezona, nad svim što se sad trenutno emituje na televizijama sa obe strane Atlantika.
EPIC.Last edited by Jaqen Hghar; 25-10-15, 16:06.
Comment
-
Po meni je 3.sezona najlosija, a 4. je bila bas solidna sezona.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment