Jos je ostalo da vidim Karela i Kupera, ali mislim da mi to nece nista promijeniti, Edi Redmin je ubjedljivo najjaci ove godine.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jako dobar pocetak Better Call Saul. Ono sto je meni najbitnije je ispostovano do maximuma - a to je pogodjena atmosfera BB-a i zadrzan vizuelni identitet. Za scenario se uopste ne brinem.
Odlican fix za nas BB fanatike.sigpic
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostGle, vec se sakupilo nesto epizoda Justified-a I ovu sezonu sam rijesio da odgledam kad izadje cijela, brzo ce taj april
Jbt, zar je proslo 5 godina Kako vrijeme leti, a cini mi se kao da sam prosle godine gledao prvu sezonu...
Mozda bih za sve tri cekao kraj sezone za sve serije da nisam otkrio PopCorn.gledam cak i It's Always Sunny in Philadelphia, a hteo sam prvo da sacekam kraj sezone.Postaje mi jutarnja rutina da otvaram PopCorn.
Gledajuci poslednji trejler Vikinga, ako sam dobro razumeo ovo je poslednja sezona.Jbga...
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBob Odenkirk sabija, kakva transformacija u odnosu na BrBa. Jedva cekam da postane djubre ipak. Majk je najjaci
Sjajno ce ovo biti, jos GoT samo sto nije.
Ima da se ceka jos ....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Lakse je sad kad su tu Better Call Saul i Justified
Katastrofica
http://www.reuters.com/article/2015/...0LG2T220150212sigpic
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostDobar ti avatar Jesi li to prelistao TP?
Comment
Comment