Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DinoFC View PostAuu, sto jes jes ovo je vrhunac i ipak se isplatilo gledat ovu 4.sezonu
Sad se pojedoh sta ce bit u sljedecoj, ne mogu docekat
BTW: Obnovljena je za 5. sezonusigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostPoceo sam da gledam Lost. Toliko godina je odlazem zbog razlicitih komentara o seriji, ali trenutno nemam pametnija posla Za sad je ok.
Tek sada je gledas, nemas idedju kako ti zavidim. Onog trenutka kada se zavrsila serija, nikada nijedan klip nisam pogledao u vezi iste, u nadi da cu sto vise zaboraviti Pa tamo negde 2020. opet pogledam celu seriju
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostKill your self
Tek sada je gledas, nemas idedju kako ti zavidim. Onog trenutka kada se zavrsila serija, nikada nijedan klip nisam pogledao u vezi iste, u nadi da cu sto vise zaboraviti Pa tamo negde 2020. opet pogledam celu seriju
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSvaki dan pustim suzu sto ne mogu da izbrisem pamcenje i da ko covek odgledam Lost ispocetka
Maze Runner, iznenadjujuce dobar film. Uzeli su neke elemente iz filma kocka, resident evil... moglo je i bolje, prica je ok, dzinovski pauci i nisu bas.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostPoceo sam da gledam Lost. Toliko godina je odlazem zbog razlicitih komentara o seriji, ali trenutno nemam pametnija posla Za sad je ok.
3. sezona uveliko ide, tako da ako sustignes, preporucujem ti da je pratis preko prve plus...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJa je gledam na prvoj plus.Kapiram da kad bi skinuo sa neta, odgledao bi sezonu za dan. Ovako ima jedna epizoda dnevno, i ne padam u iskusenje da pogledam odmah sledecu.Mislim da ide evo vec 2-3 meseca, i nijednu nisam propustio....
3. sezona uveliko ide, tako da ako sustignes, preporucujem ti da je pratis preko prve plus...
Fora je sto ja i ovako pogledam jednu, dvije ili eventualno tri dnevno pa ce mi trebati vremena da stignem Prvu
Comment
Comment