Originally posted by Ricma
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne bih bas da gubim vreme na neku seriju bzvz,pogledao sam 1 epizodu i nesto mi nije WOW pa me zanima da li neko gleda? Inace volim filmove i serije na ovu temu pa bih zato dao sansu
http://www.imdb.com/title/tt2628232/
Comment
-
Originally posted by Jigsaw92 View PostNe bih bas da gubim vreme na neku seriju bzvz,pogledao sam 1 epizodu i nesto mi nije WOW pa me zanima da li neko gleda? Inace volim filmove i serije na ovu temu pa bih zato dao sansu
http://www.imdb.com/title/tt2628232/
Mada za neki kraci a efektniji fix kada je ona u pitanju pogledaj Sin City 2.
@Scouser
SpoilerOcigledno da emocije postoje, ali nista konkretno se ne desava 5 sezona.Last edited by ExEric; 29-10-14, 22:26.sigpic
Comment
-
Pogledao i ja poslednju epizodu i mogu reci da mi je kraj slab i manje sokantan, ispod standarda koje su postavili u prethodnim sezonama, i to pogotovo mislim na drugu i cetvrtu.Nisam ni preterano iznenadjen krajem s obzirom na to sta su nam priredili pre toga u drugim finalima sezona.Cetvrta je ubedljivo najslabija, ali od onakvog kraja nisam mogao da dodjem sebi.Dosta gore sam to podneo nego bilo koju smrt iz GoT...Spoilerverovatno zato sto sam gotivio Heroua.Svi mi koji smo pratili seriju smo znali da ce nas ovakav kraj cekati, ali naspram drugih ubijenih sporednih likova na ovo poslednje sam bio ravnodusan.Jedna od retkih serija gde su mi sporedni likovi dosta drazi od glavnog, pa mi je tako i teze palo kada su oni ubijeni.
Btw, ne svidja mi se sto je izostavljen pad A.R.Krivo mi je sto je ova poslednja sezona skracena, mozda bi mi ovakvo bila bolja od trece.Nema bas ni nekog kako da kazem zajebanog negativca koji je kao licnost gledaocima veoma zanimljiva kao sto je bio to slucaj sa Rosetijem.Prva i druga su klasa.Zavrsili su onako kako su najavili:NO ONE GOES QUIETLY.
To sam sada pogledao pre par minuta, pre toga sam isto zavrsio sa drugom sezonom Hanibala i prvom The Knick.Hanibal je pobedio, onakvih poslednjih 15 minuta.Sta je ono covece, kako je on, odakle ona, da li je...i slicna pitanja su iskakala do samog kraja.Naravno na neka jos nisam dobio odgovor, na neka cemo dobiti u trecoj sezoni.Jedna stvar mi i jeste bila predvidljiva, ali toliko neocekivanih obrta.Bio sam u ekstazi nakon sto se epizoda zavrsila.Cini mi se da mi je druga sezona mozda malo slabija od prve, ali poslednjih par epizoda u drugoj su mi bolje od prve.
SpoilerNajjace mi je to da je kod svih likova status unknown, mada se zna da ce Dzek da prezivi posto se posle pojavljuje u filmu Hanibal.
Dosta bolja druga polovine sezone Knick-a od prve, ubacili su malo u vecu brzinu, glavni lik je poceo da krizira, jos par dogadjaja su uneli malo vise dinamike.Par sporednih likova su dodatno zacinili radnju, sedma epizoda mi je verovatno najbolja od svih njih.Sa velikim nestrpljenjem iscekujem pocetak druge sezone zbog poslednje scene.
Comment
-
Mucke ili Men behaving badly?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Men behaving badly postaju vrhunski kad se pojavi Toni. Proslo je par godina kako ih nisam gledao pa sad nmg odluciti sta da skinem.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment