Da, moram priznati da dosta stvari nisam ni ja pohvatao jer su strucniji izrazi u pitanju, ali svejedno pokidao je pocetak sezone. Opcenito ove sezone su producenti Macht, J. Adams tako da mislim da ce biti dobra sezona
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
-
Epizoda traje sat i 6 minuta . Aaaaaa Jedva cekam da vidim kako su uradili poslednju epizodu...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Prethodnih par epizoda su namerno skratili, a i dobru su stvar uradili jer su sa pravim scenama zavrsavali epizode.Tako da je meni ovih 65 minuta u neku ruku i ocekivano, jer je prethodnih par trajalo malo duze od 50 minuta.
SpoilerLord Tywin Lannister did not, in the end, have a happy father's day
Vala da je na bilo koji nacin ubijen, kontam da bih ispizdeo.Ovako nesto nisam ocekivao od njegove strane da ce da uradi.
Toliko je proslo vremena od Stanisovog poslednjeg pojavljivanja da sam zaboravio da je dobio kredit.Definitivno najjacii utisak je ostavio na mene ostavio duel Brijena vs. Pseto, pa zatim osveta Tiriona kao i zatvaranje zmajeva.Muzika na kraju je po meni fenomenalna.
Comment
-
SpoilerLose su odradili scenu Tiriona i Tajvina, a odavno znam za taj spojler i koja Tajvinova recenica je razbjesnjela Tiriona da smjesti strijelu u njega, e toga uopste nema u seriji. Vidim da su i komentari losi, u knjizi on valjda kaze da je Tisa ziva, Tirion pita dje je, a ovaj mu odgovori dje god kurve idu. Premlako je ovo bilo bas.sigpic
Comment
-
SpoilerOdavno znam za to da ce Tirion ubiti Tajvina. Samo ne znam kako a ni zasto. Jedva cekam da vidim epizodu i da vidim sta su sve stavili u nju. Nije svih 66 minuta samo o Tirionu i Tajvinu .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
Comment