Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mistakes make us who we are.
-
Originally posted by Miss Poison View PostZavsrsava se iz drugih razloga, nesto ljudi iz produkcije pricali... A i glumcima dosadilo, mislim da Olivia nije ni glumila u poslednjoj sezoni (ne pratim nesto previse, pa ne znam; ali znam da je pricala da hoce da se posveti drugim projektima). Pa je i Hugh odlucio da se posveti svojoj ljubavi iz djetinjstva - bluzu.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMoze li se ubaciti prevod preko USB porta?
Ja sam pokusavao i nisam uspeo,tako da samo gledam domace filmove i koncerte,a za strane filmove moram HDMI koristiti.
Elem, evo nesto vezano za temu... Ima li ko koju dobru krimi seriju da preporuci, nesto poput Bones, Life, Castle?Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostPa gledaj strane bez prevoda Meni je lakse gledati filmove bez prevoda nego traziti prevod.
Elem, evo nesto vezano za temu... Ima li ko koju dobru krimi seriju da preporuci, nesto poput Bones, Life, Castle?sigpic
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostPa gledaj strane bez prevoda Meni je lakse gledati filmove bez prevoda nego traziti prevod.
Elem, evo nesto vezano za temu... Ima li ko koju dobru krimi seriju da preporuci, nesto poput Bones, Life, Castle?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostCSI, CSI : NY, CSI: Miami , mozda da probas New Amsterdam ili Criminal Minds ?
@Mamba
Bice da je toMistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostRealno sa DVD-jem se neces usreciti, to je zesca zajebancija. Ja sam skoro kupio neki LG koji kao podrzava sve formate, ali moze da cita samo kad skinem .VOB verziju, to je kao original DVD format, ali kad tako rezes film onda ne mozes da ubacis prevod sto je dodatno smaranje.
Ako imas USB port na TV-u najbolje ti je da tako gledas filmove...
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostNetacno! ja sam uzeo takodje LG prosle godine(bioskop 5.1) i podrzava sve formate,ali sve.Mada ja kad skidam filmove,ja ih konvertujem u dvd-format i nema problema,mada imam neke divx i njih cita sve kako treba..Toni,pa sta si ti to kupovao
@Miss
Dobra je nova krimi serija "Person of Interest", mada me malo nervira glavni glumac. Gledljiva serija u svakom slucaju...
I naravno kao sto sam vec pominjao "Spooks", najjaca spijunaza i akcija...
Ali ne verujem da ti se ne svidja Criminal Minds, vrhunska serija, mnogo bolja od onih koje si navela, bez uvrede, moze i dosta da se nauci iz psihologije...sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View Post@Miss
Dobra je nova krimi serija "Person of Interest", mada me malo nervira glavni glumac. Gledljiva serija u svakom slucaju...
I naravno kao sto sam vec pominjao "Spooks", najjaca spijunaza i akcija...
Ali ne verujem da ti se ne svidja Criminal Minds, vrhunska serija, mnogo bolja od onih koje si navela, bez uvrede, moze i dosta da se nauci iz psihologije...Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View PostVidjecu nesto od toga A Criminal Minds... Sta znam, pogledacu jos koju epizodu, mozda sam prerano dosla do zakljucaka. Ali tesko da je bolja serija od Life-a, zato sto je glavni lik bas kralj, a glumac je kao stvoren za tu ulogu. Castle je solidna serija, nije neko cudo, a Bones mi je isto bas dobra, ali su me bas iznervirali kad su izbacili iz serije Zack-a
Pazi, kad si rekla da je Criminal Minds morbidna seija bila si u pravu, najmorbidnija koju sam gledao, ali mene fascinira taj posao profajlera, zakljucivanje na osnovu mesta zlocina, odlicno odradjeno.
Castle i Bones su klasicne razbibrige, neki sladunjavi humor koji ja ne gotivim, i 100 puta vidjene detektivske price.
Dobra je serija 24, vrhunska akcija, klasicna skupa holivudska produkcija, evo bas je pocela prve sezona na Avali, ima svakim radnim danom u 19h...sigpic
Comment
-
Meni isto nije nista posebno, prica vidjena sto puta, ispricana i iz tog i iz drugih uglova. Film nije los, moze se gledati, ima taj neki dobar vajb, lep tok, ali nema meni tu dosta materijala za Oskara. Nisam jos gledala Artista, od njega nznm zasto najvise ocekujem, ni War Horse i ELAIC, ali nista mi ove god za sada nema wow. Najbolji su mi Tree of Life i Midnight in Paris do sad, Moneyball mi isto nije los, posle njega Descendants, a Help mi se ne svidja, tj samo mi je simpa, ali nema meni tu kvaliteta, plicak...
Edit: Kome treba neki dobar sitcom, a voli npr Arrested Developement, Office, Parcs&Rec... preporucujem Party Down ;) ima samo dve sezone nazalost, ali je superiska, i bice filmLast edited by altlosta; 13-02-12, 00:01.
Comment
Comment