Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Krenuo da gledam Suits (da nisam gledao do sada) još jedna epizoda i završavam prvu sezonu. Odlična. Preporučio sam je i Brajkuli. Kako će sad batica da se naloži pa će ko iz pi... da diplomira kroz mesec ipoOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
-
Pocela sam da gledam Bron/Broen i odgledala sam 5 epizoda 1.sezona, serija je genijalna
A Saga me odusevljava kao likhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostBrajko novi Mike.
Naravno zbog svojeg stila, frizure, garda i persone ja mogu da se poredim sa velikim Harveyem(jest da ga Macht glumi, al opet ona persona je )Last edited by Brajkula; 17-04-14, 01:02.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPocela sam da gledam Bron/Broen i odgledala sam 5 epizoda 1.sezona, serija je genijalna
A Saga me odusevljava kao lik
Sta cu kada obe glumice i karaktera imaju meni dopadljive stvari>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
-
Ko prati 4. sezonu GOT-a :
SpoilerZna li se ko je otrovao ono malo govance ?
Dobio sam na e-mail jednu dokumentovanu dokaznu "fasciklu" ko je to uradio i usrecio me.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
@Johnny-ka
Takav sam i ja e-mail dobio, nije sa ove stranice ali sadrzaj je isti.
SpoilerBilo kako bilo glasacu da joj se podigne spomenik u npr. Babusnici jer je mnogima sacuvala nerve dok su gledali seriju i to sada vec uklonjeno govance>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment