Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
renuo sam na netu da gledam ispocetka Walking dead seriju posto sam uhvatio tek par epizoda iz 4. serijala na FOX-u.Pa za sada mi deluje zaista fino serija.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne mogu da se setim neceg u vezi Game of Thronesa
SpoilerJe l' i u knjizi Tirion raskida sa Shae pre vencanja ???Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Iskreno...
Spoiler... nešto se ni ja ne sećam..
Puno se razlikuje, odnosno mnogo toga nema u seriji, što je i razumljivo, a očigledno i obrnuto -.-
Uostalom.. toliko toga ima...Last edited by miloolja; 14-04-14, 22:52.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
SpoilerJa sam poceo pola stvari da mesam, vise nisam siguran sta je po knjizi, a sta nije, imena likova, itd.
Svejedno, procitacu sigurno ceo serijal nakon sto se 201X zavrsi serija
EDIT: Olja, sta ce nam spojleri za ovo ?Last edited by Mr. Wolf; 14-04-14, 23:23.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Ne znam ti si počeo, pa ko velim teko treba ... ovi GOTovci mnoooogo osetljivisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe znam ti si počeo, pa ko velim teko treba ... ovi GOTovci mnoooogo osetljiviOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostVoleo bih da imaš prilike da razgovaraš sa mojim drugom na 2 minuta i da pokušaš da mu objasniš da postoje i druge serije, bolje serije, ali neeee, te druge serije nemaju zmajeve
otac igrice, ali S7E1 je toliko klasika priča da se nisam preterano obradovao nastavku, kapiram nedostatak ideja, plus epizode prekratko traju. No ajde, gledaćemo
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostNe mogu da se setim neceg u vezi Game of Thronesa
SpoilerJe l' i u knjizi Tirion raskida sa Shae pre vencanja ???
Nego kako vam se cini Pickec ?
Hteo sam nekoliko recenica da napisem o poslednjoj epizodi ali vidim ima likova koji nisu gledali pa necu da spoil-ujem ...Last edited by Sandugp; 15-04-14, 21:43.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sjajna epizoda Game of Thronesa ... Dugo sam cekao na ovu epizodu. Dugoooo. Docekah je konacno.
Kraj je bas onakav kakav i treba da bude. Jedva cekam sledece epizode .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe
Nego kako vam se cini Pickec ?
Hteo sam nekoliko recenica da napisem o poslednjoj epizodi ali vidim ima likova koji nisu gledali pa necu da spoil-ujem ...Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Necu mrzi me, samo moram ovde da worsipujem onog malog glumca sto glumi Pickeca. Svaka mu cast, odlican je glumac, onako odglumeti malog smradica koga svi zivi mrze, a koji je pri tom degenerik... ono ne moze svakosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment