Gleda li neko seriju Utopia http://www.imdb.com/title/tt2384811/?ref_=nv_sr_1 skidam je ,kazu svi da je fantasticna .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pogledao, prosle godine negde u ovo doba, cini mi se. Malo je pogub na momente, ali fino uradjeno.
Samo ideja je fantasticna, samo su malo prica i tok radnje disbalansirani, pogotovo na samom kraju,
ali kapiram da je morao biti cliffhanger zbog sledece sezone.
David Fincher radi americku verziju za HBO, kazu da ce biti brutal. Velika glumacka imena se spominju.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Predlozite mi neku seriju Po mogucnosti dramu(mada, bitno mi je samo da nije cista komedija)... eh da, ako moze neka bez natprirodnih stvorenja
Najbitnije mi je da je zavrsena jer ne mogu da se patim sa ovim sto trenutno izlazi.
Mislio sam da skinem Six Feet Under.. nju sam nekako uvijek izbjegavao, ne znam zasto. Evo sam stavio da se skida prva epizoda dok ne prikupim jos ideja
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostPredlozite mi neku seriju Po mogucnosti dramu(mada, bitno mi je samo da nije cista komedija)... eh da, ako moze neka bez natprirodnih stvorenja
Najbitnije mi je da je zavrsena jer ne mogu da se patim sa ovim sto trenutno izlazi.
Mislio sam da skinem Six Feet Under.. nju sam nekako uvijek izbjegavao, ne znam zasto. Evo sam stavio da se skida prva epizoda dok ne prikupim jos idejasigpic
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostBB sam pratio dosta dugo i to je jedan od razloga sto sad cekam da se serija zavrsi da bi je gledao. 3 godine se mucio bezveze
Dexter me ne privlaci uopste.Last edited by Sir Giggsy; 01-03-14, 22:13.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostPredlozite mi neku seriju Po mogucnosti dramu(mada, bitno mi je samo da nije cista komedija)... eh da, ako moze neka bez natprirodnih stvorenja
Mislio sam da skinem Six Feet Under.. nju sam nekako uvijek izbjegavao, ne znam zasto. Evo sam stavio da se skida prva epizoda dok ne prikupim jos ideja
Ubedljivo najbolja drama, samo joj daj sansu.
Ljudi, ne zajebavajte se. Fass mora da osvoji oskara.
Comment
Comment