Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKakva prva epizoda druge sezone House of Cards
Mada se to trebalo desiti jos na kraju prve sezone, ali su cenili da bi ipak bilo malo mnogo odjednom.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by DelijaHool View PostОдустајем од гледања Black Sails. Очекивао сам бре неку акцију ако је већ серија о пиратима, а не ову досаду.
Пола епизоде сама голотиња, боље порнић да сам скинуо.
И то убацивање комедије у дијалозима, толико предвидљиво и чак није ни духовито.
Не привлачи ме ама баш ништа да бих наставио да је гледам, ионако почиње друга сезонa Викинга.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPilot "True Detective" je najblaze receno savrsenstvo televizije
bila mozda i najsavrsenija sekvenca na TV svih vremena je sest minuta iz cetvrte
epizode.
Znaci, sest minuta u singl tejku, bez editovanja, i bez rezova je bukvalno nemoguce,
posebno za jednu ovakvu scenu akcije, i menjanja okruzenja interior/eksterior.
We had ADs [assistant directors] all over the neighborhood because we had to release extras, crowd running background, police cars, stunt drivers. There were actual gun shots and stones being thrown through windows. There were a lot of things to put together. Even the action, the stunt sequences were complicated. We're working on a television schedule. It isn't like a film where you can spend a lot of time working the stunts out with the actors. We only had a day and a half to get Matthew and everyone else on the same page.
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Gledam novu sezonu Justified, koje je to objasnjavanje.. Prejaka serija, bas bas prejaka..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Gledaj Justified, sabijanje, em imas kvalitet, em vec imas dosta sezona.
Zabavio me, nije mi bio sekunde dosadan. Nije za Oskara, daleko od Leovog glumackog nivoa, on je svakako plejboj pa nije morao ni da se trudi ali svakako tri sata dobre zabave sto se mene tice.
Gravitacija sranje, Her odlican, Hoakin jedan od omiljenih glumaca, bas covjek razbija, ali jbg zasijenio ga Metju ovoga puta.
Nebraska mi bas lijepo pala, kapiram da nije za svakoga ali meni se svidja. Prava zivotna prica, bez uljepsavanja i proseravanja, uz vrhunsku glumu.
Ostali mi jos American Hustle i Philomena.sigpic
Comment
-
Eh, to sa vec puno sezona bi mogao pogledati, da se zadam malo Krecem danas
Gravitaciju ko je gledao u kinu vjerujem da je mogao da uziva, sve ostalo gubljenje vremena, sto sam vec rekao.
Cuo sam da je Hustle zesci smor
EDTI: Pored Justifieda, kontao sam gledati House of Cards pa ako je neko gleda, neka sta prozbori?Last edited by DinoFC; 25-02-14, 15:48.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostEDTI: Pored Justifieda, kontao sam gledati House of Cards pa ako je neko gleda, neka sta prozbori?
Ukratko - maestralna serijaDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment