Nacekacemo se za osvetu Starkovih, a mozda je i nikada ne docekamo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AIRBORNE View PostNacekacemo se za osvetu Starkovih, a mozda je i nikada ne docekamo.
Comment
-
Pusti seriju, dobro - mora da pobedi !
Inace sve se moglo spakovati u 4-5 vrhunskih sezona,koje bi bile medju 4-5 ikada serija...
Mrzim razvodnjavanja koja nemaju cilj.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostPusti seriju, dobro - mora da pobedi !
Inace sve se moglo spakovati u 4-5 vrhunskih sezona,koje bi bile medju 4-5 ikada serija...
Mrzim razvodnjavanja koja nemaju cilj.
I dobro moze da se tumaci na razlicite nacine, ali jedno je sigurno da Lanisteri nisu dobri Al cenim da ce ih Khaeelesi pobiti sve. Jedna od jacih scena je kad ju je Drogo prvi put... Kako je od nevine devojke postala zena koja uziva u roku od 15 sekundi Spartacus je nenadmasiv sa takvim scenama no dobro
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostCenim da bar dva muška Lanistera odlaze u prošlost u ovom serijalu, pa vi vidite.
Serija je predobra, opet preporucujem. Ovo je scena pred krljanje sa Tadzikistancima, a sudbina je tako htela da ortak iz vojske njegov, Farik vodi tu mafiju. Ma legendarna serija
Last edited by Cassius Clay; 17-02-14, 16:25.
Comment
-
Shameless je i dalje neverovatan
http://www.imdb.com/title/tt1586680/?ref_=nv_sr_1
Pomislio sam da ce pasti malo u 4. sezoni ali to se ipak nije desilo...nenormalno, bolesno dobri i taman kad pomislis da nista vise ne moze da te sokira, oni te razuvere
Omiljena serija defintivno...u svakoj epizodi jednostavno uzivas!!!sigpic
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostTrue detective bolesno dobra serija. Sve preporuke. Kako koja epizoda sve je bolja. Prva epizoda ne obecava ali kako koja epizoda sledeca izlazi sve vise odusevljava.Posle Breaking Bad ona i GOT se bore za 2. mesto. kod mene
Comment
-
Originally posted by trigger View PostMeni krivo sto nisam sacekao da izadje cela sezona pa da gledam, ovako ne mogu da docekam sledecu epizodu>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Одустајем од гледања Black Sails. Очекивао сам бре неку акцију ако је већ серија о пиратима, а не ову досаду.
Пола епизоде сама голотиња, боље порнић да сам скинуо.
И то убацивање комедије у дијалозима, толико предвидљиво и чак није ни духовито.
Не привлачи ме ама баш ништа да бих наставио да је гледам, ионако почиње друга сезонa Викинга.
Comment
Comment