Strasan glumac!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dali su mu los termin koji nije bio fiksan, pre toga je FR bila cetvrtkom pa je prebacili u nedelju uvece.A i emisija mu je trajala ako se secam dborih sat ipo-dva.Cini mi se da ce mnogo vise uspeha da ima sa 24 minuta bas zbog toga sto u tako kratkom vremenu je moguce odrzati kvalitet humora i prikazuje se jednom nedeljno jednom nedeljno(bolje to nego svaki dan kao sto je slucaj sa emisijama Daily Show i Colbert Report iz kojih je uzeo najbolje elemente, jer bi u tom slucaju moglo vrlo brzo da da dodje kod publike do zasicenja).Termin je nezgodan, ali uvek moze da se pogleda na YT.Meni je drago sto su mu ukinuli FR zarad ovoga, jer mi se cini da mnogo vise obecava.
Comment
-
-
Odgledao prvu sezonu Forbrydelsena, kakvo osvjezenje. Napeto, misteriozno, istrazivanje ubistva sa politickom pozadinom, a politika je posebna prica. Danska policija nema problem da krene i na sam vrh stranke, grada, drzave...
Svakako spora serija ali ni jednog jedinog trenutka dosadna. 20-ak pravih sati rada na jednom slucaju, mnogo obrta, informacija, fantasticnih likova.
Krecem sa drugom sezonom, ona ima samo 10 epizoda.sigpic
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt0697689/
Najjaca epizoda svih vremena od svih sitkoma. Ali kad Dzordz i Krejmer pricaju Dzeriju da Frenk ima grudi. Plakanje.sigpic
Comment
Comment