Prskaj,fino obrazlozenje.Stvarno ne znam kako neko moze tu neko da trazi zamjerku.Jbt,Prijatelji su savrseni,smijes se iz duse,ne znaas ko je od koga duhovitiji,simpaticniji,harizmaticniji,savrseni spoj ljudi za savrsenu seriju!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View Postkako mislis da su osobine likova bolje definisane?
Slazem se da su Prijatelji savrseni, niko nije to osporavao.
Originally posted by prskaj View PostProcitao negde pa dosao ovde da prosipa fensi izraze
Totalno nebitno razmisljanje u vezi komedija. Nema tu objektivno, ili te nesto tera da se pokidas od smeha ili ne.
Seinfeld moze biti najinteligentnija i najkvalitetnija komedija ikad, jednostavno mene ne radi, glavni lik antipatican, nedovoljno sporednih likova, dinamika koja je meni totalno spora i repetitivna.
Jbg zavisi i od ukusa, ja sam pogledao 20 epizoda TAAHM i nasmejao sam se jednom verovatno, i to onako kisalo, a svima je odlicna serija. Sad ce Duka da ti potvrdi to.sigpic
Comment
-
Haha Mamba,ne igraj lukavo Ja Seinfeld nesto ne gotivim,jednostavno ima situacija koje jesu simpaticne,al nista vise.Dok Prijatelji samo kidaju!Najjaca kidalica kod Prijatelja!Cendler,Dzoi,Ros,Monika,Rejcel i Fibi! Kakvo kraljevstvo
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Ja tek sad vidim koliko su Prijatelji krali od Sajnfelda. Leri Dejvid je jebeni genije, ja se izvristim samo kad ga cujem. A ima tih scena kad on kao nesto iz mase kaze. Dzordz i Krejmer su takvi carevi da me je sramota.
Serija je i bukvalno o nicemu, one najgluplje stvari koje ti padnu na pamet oni razradjuju. To je Leri Dejvid, to je CYE u buducnosti. Svaka cast i njemu i Dzeriju, genijalci.sigpic
Comment
-
E da to se totalno slazem da su Prijatelji pokrali ceo taj model komedija. Ali jednostavno oni su se pojavili u pravom trenutku, iskoristili sve sto je izaslo do tada pokupili pouke i podigli sve to na jedan nivo kog su se drzali do kraja. Neverovatna atmosfera koja je po meni neponovljivaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Krali su i fore, u Sajnfeld je zgodna gola riba, u Prijateljima ruzni, debeli tip. Fora sa solarijumom isto ukradena, izgorio Krejmer gore od Rosa. Ima tu jos sto sam zapazio, a i tek sam na petoj sezoni, no odgledacu ponovo svakako. Odmah se sjtih epizode kad Baters oce nesto da radi sto niko drugo nije. A ona mala tezina pored njega vice Simpsons did it
Malo sam razocaran iskreno. Jos Monika se pojavila u jednoj epizodi, tek sad vidim ko je postavio granicu sto se sitkoma tice.sigpic
Comment
-
Nebitno, uzeli je jednu epizodu jbt, bruka. Evo bas sad citam po netu, jedno od cesto postavljenih pitanja na google je Friends copied Seinfeld. I Seinfeld se uglavnom bolje kotira koliko vidim. Ali sam samo bacio pogled, nemam sad kad da citam o tome, drugi dan cu. U svakom slucaju da sam razocaran jesam. A i da mi je Seinfeld za sad bolji, jeste. Kao sto mi je i Arrested Development bolji, to su 100% komedije, nema drame skoro. Kod Friendsa je itekako ima.sigpic
Comment
Comment