Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja sam mislio da ce stati posle 25-te ?
Koji su to ludaci . Nema stajanja...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Da bude jos 30 sezona ona nece porasti .sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Znam . Sprdancija .
Poceo sam da gledam BB i nema stajanja . Prvu sezonu zavrsih u roku jednog dana i svidja mi se prica u seriji... I verujem da cu naci odgovor na sva pitanja koja sad imam do kraja serije . Sad mi je sve nekako ludo .sigpic
Comment
-
-
Originally posted by D-Wade View PostRurouni Kenshin, Fullmetal Alchemist Brotherhood(bolji meni od Fullmetal Alchemist-a, detaljnije i bolje uradjen), Black Lagoon su meni bolji od DN-a.
Code Geass takodje sila, mada je DN bas popularan. Od DBZ-a je sve pocelo, pa verovatno zato i jeste toliko popularan. Berserk, Soul Eater takodje odlicni.
DBZ nema ko nije gledao, mada ja ovaj novi film jos nisam gledao.
A mislio sam da sam jedini animefreak ovde, pored Wade...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Prve tri epizode seste sezone Castla suapsolutno osvjezenje u odnksu na prvih 5. sezona. Mnogo mi se svidjaju iako ocekujem opetupad u vrtlog 20 razlicitih slucajeva unutar preostalih 20 epizoda. Nadam se da grijesim ali ovi novi krajevi epizoda sa cliffhangerom su mnkgo bolji nego epizoda slucaj i life goes one. Bolje ovakosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment