Krenuo sam gledati Game of Thrones , pogledao sam 6 epizoda , bas mi zao sad kraj 6 epizode , ubise Viserisa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jedan deo druge sezone Game of Thrones potvrđeno je snimaće se u Hrvatskoj i Islandu. Glavni deo kao u prvoj sezoni biće sniman u S.Irskoj...
Ko nije gledao neka ne čita dalje:
SpoilerU Hrvatskoj će se snimati neke scene serije "Igra prijestolja", u kojima će Daenerys (Emilia Clarke) pokušati osnovati vojsku.
Lokacije u Hrvatskoj poslužiće za snimanje scena južnih područja iz serijala, dok će nekoliko scena “iza Zida” biti snimane na Islandu.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostOdgledah novu epizodu dva i po coveka,sa Ashtonom...Boga mi,bolje je nego sto sam ocekivao. Nadam se da ce uspeti da zameni Carlija
Tesko ce ga zameniti ali nije lose ako je suditi po prvoj epozodi...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ja odgledah i dve epizode Kako Sam Upoznao Vasu Majku.Kao i na pocetku prosle sezone i ovde se daju neke naznake da bi ova sezona mogla biti poslednja, ali sam uveren da ce ovu pricu razvuci do 2013.Prva epizoda mi se mnogo vise svidela od druge zbog par fora i sto su na ''svadbi'' kod Tedovog drugara.barni mi je postao nesto zenskast. xD.Bas bi bila fora da je mlada od Barnija muskarac.XDNe znam ni ja koga bih izabrao izmedju Robin i Nore.
Sto se tice Dva i Po Coveka, iskreno svideo mi seo do prve scene sa Kucerom i nacin na koji je prepao Alena.xDPre toga sam bio iznenadjen koliko je bilo poznatih glumaca: Dzon Stejmos, Sarma i Sneg, Pit.Ovo poslednje troje iz iste serije.
Posle mi je bio smor, sve do poslednje scene u kojoj sam se isto valjao od smeha.
Comment
-
Ne znam da li je možda ovdje neko gledao Prison break ,odlična serija možete je naći u epizodama kad budete skidali ,mislim stvarno da će svidjeti onim koji vole lopove krađe.;Dhttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostJa odgledah i dve epizode Kako Sam Upoznao Vasu Majku.Kao i na pocetku prosle sezone i ovde se daju neke naznake da bi ova sezona mogla biti poslednja, ali sam uveren da ce ovu pricu razvuci do 2013.Prva epizoda mi se mnogo vise svidela od druge zbog par fora i sto su na ''svadbi'' kod Tedovog drugara.barni mi je postao nesto zenskast. xD.Bas bi bila fora da je mlada od Barnija muskarac.XDNe znam ni ja koga bih izabrao izmedju Robin i Nore.
Sto se tice Dva i Po Coveka, iskreno svideo mi seo do prve scene sa Kucerom i nacin na koji je prepao Alena.xDPre toga sam bio iznenadjen koliko je bilo poznatih glumaca: Dzon Stejmos, Sarma i Sneg, Pit.Ovo poslednje troje iz iste serije.
Posle mi je bio smor, sve do poslednje scene u kojoj sam se isto valjao od smeha.
Sto se tice druge epizode, ona se vrtila oko Marsala i njegovog zaposljavanja a Ted je trazio pratilju za bal. Vrlo smesno i zanimljivo. Na kraju epizode Ted je ugledao Victoriu , ako se neko sjeca to je ona sto su se ljubili kod klavira na zabavi pa su se zabavljali a prekinuli su kada je ona otisla negde u Evropu na kuharski seminar , samo se sada dosta udebljala (kolaci ) , moze biti ovde svasta u 7 sezoni a poznavajuci njih.
Inace trenutno skidam 1 epizodu 7 sezone Supernatural , kazu da je imala dobru gledanost na premijeri , inace moja omiljena serijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment