Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by FC Nadal View PostBreaking Bad finale
SpoilerZavrsi BB onako kako se moglo ocekivati,za mene je ovo tuzan kraj i iskreno sam navijao da se ne desi ali eto Heisenberg nam je preminuo u svojoj labaratoriji.Iskreno volio bi da se zavrsio tako da je on otisao u nepoznato ali nije se moglo,zavrsava se velika serija i stvarno ce ostati velika praznina.
Zadnja epizoda perfekta kao i sve,sve polahko a sve se stigne prikazati.
Konacno:"No. I did it for me. I liked it. I was good at it. And I was alive" Trenutak kada pada i miluje bacvu za kuhanje metha,neprocjenjivo.
http://3.bp.blogspot.com/-MAOix6BiYC...nk/s1600/0.gif
Spoiler
sigpic
Comment
-
Last edited by DinoFC; 30-09-13, 16:59.
Comment
-
-
Skida se BB. Pogledacu i tu seriju . Imam dovoljno vremena a i nema previse epizoda .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Once Upon A Time i Revenge su krenule danas (2 ujutru po nasem) i Once sam gledao u prime time-u . Odlican pocetak za Once a za Revenge je malo reci da sam takav pocetak i ocekivao . Ne bi me cudilo da 3 sezona bude poslednja sezona.Last edited by Bonomo; 30-09-13, 18:02.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Comment