Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vladan View PostLice li ti oni izleti u buducnost da je pronasao humanost?
Tu se vraca Volt iz Hajzenberga.
(Makar se tako nadam).
@majabl
Amores perros je sporijeg tempa, ali je zato filmcina. Sa tim sigurno neces pogresiti. Meni licno, njegov najozbiljniji/najbolji film.sigpic
Comment
-
Pet godina transformacija i sad da pokusa da bude dobrica, ne bih to volio da vidim. Ali vidis li kako se on brzo oporavi, da sve sto ima za Henka i on da li ubijedi sebe da tu nista nije kriv da li glumi je stvarno nevjerovatno. Ne bih rekao da glumi, stalo mu je bilo do Henka kao sto je i do Pinkmena samo sto je Pinkmena bas volio. Ali su ga Skajler i Flin sjebali, slomili. Ne zelim da se promijeni i da bude neki hepi end, jebes to, BrBa je genijalna zbog Volta ovakvog kakav je, a djubre je.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPet godina transformacija i sad da pokusa da bude dobrica, ne bih to volio da vidim. Ali vidis li kako se on brzo oporavi, da sve sto ima za Henka i on da li ubijedi sebe da tu nista nije kriv da li glumi je stvarno nevjerovatno. Ne bih rekao da glumi, stalo mu je bilo do Henka kao sto je i do Pinkmena samo sto je Pinkmena bas volio. Ali su ga Skajler i Flin sjebali, slomili. Ne zelim da se promijeni i da bude neki hepi end, jebes to, BrBa je genijalna zbog Volta ovakvog kakav je, a djubre je.
Ali to su sve moje spekulacije.sigpic
Comment
-
-
Moram da budem Confession Bear - BrB ocajna serija, taman te popale malo i onda krece ona dosadna americka atmosfera. Serijama kao sto su The Wire, Sopranos i mnoge druge, moze samo da lize stopala. There. I said it and i feel goodIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostMoram da budem Confession Bear - BrB ocajna serija, taman te popale malo i onda krece ona dosadna americka atmosfera. Serijama kao sto su The Wire, Sopranos i mnoge druge, moze samo da lize stopala. There. I said it and i feel good
Meni su iskreno njih dvojica genijalni, brutalni, maestralni, ali samo njih dvoje, ovi ostali me smaraju ne znam zasto .
I to sada da je spora, nije meni nista sporija od Wire..Last edited by l1m4r; 17-09-13, 15:40.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment