Mr. M ista prica.. Zaspao sam dva puta u 7 epizodi. Mnogo mi bre bledo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Mr.M View Postkoja serija ?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Posthahaha nisam te skapirao mislio sam da pricas o Arrow a ti u stvari o serijama Moja greskaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View Postmeni arrow nije los , gledao sam i gore serije , ispocetka se cinilo da ce dosta epizoda da bude proceduralnih , s obzirom da nisu nastavio sam gledati i nisam pozalio
arrow me bas razocarao veoma brzoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
House of Cards
Odlicna serija. Drzi paznju vec sa prvom scenom. Gluma odlicna, Spacey standard.
Steta sto zasad ima samo 13 epizoda, treba sad docekati sledeci sezonu...
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostNemoj da ih poredis jer su potpuno razlicite serije Meni je The Shield bolja.Jednostavno mi je legla savrseno.
Sumnjam da ce mi biti bolji od Wire-a, ali sam siguran da ce mi se mnogo svideti.
Ne znam dal' sam ikad gledao bolji Pilot.
Comment
-
Lannisteri – Slovenija – plavi, bogati, misle da su bolji od drugih.
Tyrell – Slavonija i Primorje, bogata i plodna zemlja, nikad na vlasti, ali uvijek presudni faktor.
Greyjoy – Dalmacija, ljudi koji samo sebe poštuju, ostale smatraju slabijima, ljudi od mora, povijesno gusari.
The Vale – Crna Gora , planinski odvojen dio, neosvojiv, čudni obiteljski odnosi, sokol kao simbol.
Dorne – Makedonija, jug, sunce im je simbol, uvijek su bili odvojeniji od ostatka, tamni lijepi ljudi.
Baratheoni – dijelovi Bosne i Hercegovine, veliki sretni ljudi spremni popiti i pojesti, hrabri i kršni, Neum je Storm’s End, izlaz na more. Robert je kao Tito, nakon njegove smrti počinje raspad jedinstva
Stark – Srbija, zemlja vukova, drevnih junaštava. Beograd je White Harbor, Kosovo je The Wall. S druge strane žive wildlings.
Targaryen – Karađorđevići, kraljevska obitelj u progonstvu, Mlada Danny je princeza prijestolonaslijednica.
Riverlands, Tully – Vojvodina, neutralna zemlja uvijek zahvaćena ratom.sigpic
Comment
-
Nije los The Shield, ali kod mene nikad nije dostigao neki vrhunac.
U globalu nije losa serija, ali mi je onako... meh... prva sezona mi je jos i najbolja.
The Wire je ipak remek-delo.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
Comment