Walking Dead je meni teska glupost , ja sam joj dao 3 epizode i odustao , Hanibal , cuo sam za tu seriju , jel' to bas radnja u smislu naslova ? Uzmi neke serije koje su u toku a imaju bar 2-3 sezone odradjene , Person of Interest,Homeland,Prison Break , kapiram da takve vrste gotivis
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nabrojah prve dve pa mi ona pade na pamet kao nesto slicnog tipa , mada meni je PB gotivan , to mi je prva serija americka koju sam poceo pratiti Mada posle prve sezone i ona je postala teski shit.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
E da , nzm jesi gledao Killing , svakako trebas pogledati , serija dosta dobra , 2 sezone pratile jedan slucaj i maltene otkazali seriju ali opet ozivila i dobila 3-cu sezonu kao novi slucaj , a 3-ca pocinje nocas cini mi se ili sutra vece.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostNabrojah prve dve pa mi ona pade na pamet kao nesto slicnog tipa , mada meni je PB gotivan , to mi je prva serija americka koju sam poceo pratiti Mada posle prve sezone i ona je postala teski shit.
Cuo sam da je ona doktorka ipak ziva
Comment
-
Jbg tad se jos gledale serije na tv-u ili pozajmljivale u dvd klubu , nije bilo izbora kao sada da imas sve moguce pa biraj sta valjaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostE da , nzm jesi gledao Killing , svakako trebas pogledati , serija dosta dobra , 2 sezone pratile jedan slucaj i maltene otkazali seriju ali opet ozivila i dobila 3-cu sezonu kao novi slucaj , a 3-ca pocinje nocas cini mi se ili sutra vece.
Nema greske sa Skandinavcima, (skoro) nikad.sigpic
Comment
-
jao, da. silom prilika gledao orphan black. 'bem ti sunce, sta je ono.
riba glumi 54 karaktera. ubija sama sebe, pa se vraca iz mrtvih.
kloniranje, kompjuteri, hakeri... kao da smo u devedestima.
za epizodu i po nasao 33 rupe u plotu. ali, cutim i trpim, sta cu.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostTo je zato sto je losa kopija origanala - sto si, in the first place, trebao da mu preporucis - http://www.imdb.com/title/tt0826760/?ref_=fn_al_tt_1.
Nema greske sa Skandinavcima, (skoro) nikad.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostMa gde ces Dance slusati pored Amerikanaca a ista prica samo drugi glumci , bila Danska verzija na RTS-u , mozda jos traje.
e, ista prica samo drugi glumci.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Brate gde bre Danci mogu bolje napraviti od Amerikanaca , gluma je verujem daleko bolja,rezija i sve ostalo u Killing nego Forbydelsen ili kako vecSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostJbg, Apa, veliki romani retko kad mogu na film. Dokazano bezbroj puta.
Getsbija treba citati, kao i sva velika literarna dela. Ja, recimo, jos ne zelim da pogledam Watchmene, jer mi stoji novela neprocitana.
ali ovo je bilo izivljavanje za sva cula. Ocekivao sam bas dosta, ali
samo odugovlacenje sa izlaskom mi je trebalo staviti do znanja da se
radi o katastrofi. Jos i menjanje soundtracka iz korena. Plus 3-D.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
Comment