Originally posted by Mr.M
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
-
Odgledao Broadchurch. Fantasticna krimi serija.
Neverovatno je s kojom lakocom Britanci isporucuju kvalitet.
Izuzetna gluma, ali takodje iznad prosecna rezija i fotografija.
Spoiler
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Kako je samo izdominirala poslednja epizoda Mad Men. Najezio sam se koliko je psiholoski mocna...
SpoilerEpizoda bi se mogla zvati DOMINACIJA. Kako su samo predstavili Dona na pocetku epizoda, te njegova potreba za dokazivanjem, ogadi se coveku...i kako mu stvari krenu sinhronizovano izmicati iz ruke kad je dosao mozda do maximuma... Ne secam se dal je u nekoj epizodi toliko dokazivao dominaciju... Al kako samo razradjuju lik, skenjao sam se
Comment
-
Originally posted by dejanmm View PostKako je samo izdominirala poslednja epizoda Mad Men. Najezio sam se koliko je psiholoski mocna...
SpoilerEpizoda bi se mogla zvati DOMINACIJA. Kako su samo predstavili Dona na pocetku epizoda, te njegova potreba za dokazivanjem, ogadi se coveku...i kako mu stvari krenu sinhronizovano izmicati iz ruke kad je dosao mozda do maximuma... Ne secam se dal je u nekoj epizodi toliko dokazivao dominaciju... Al kako samo razradjuju lik, skenjao sam se
Sezona dosta slabija od prethodnih. Ceka se The Episode.
And Who the Hell Is Bob Benson? Daju mu suvise puno prostora
da bi bio tek neki sporedan lik. Videcemo.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Krv ti jebem! Rectify je najbolja serija ove godine!
Svih sest epizoda u komadu - sad & odmah!
Kakva drama! Scenario za 10! Jos uvek ne mogu da verujem
da neko moze da snimi nesto ovako dobro. Druga sezona ima
da kida.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostJel neko mozda gleda seriju"Heroje"?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment